Announcement

Collapse
No announcement yet.

Loss of Configration

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loss of Configration

    Ok, this is the second time this happened to me in the past month. Centrafuse is running fine and all, I did actually exit the application properly this time. Go figure. (Thats cause I was playing around with it in the car and needed to reboot windows). Then, on the next restart, Centrafuse starts and Gives me the message like it always does on the fresh install asking to click to enter setup.

    So i figure, ok, maybe it just forgot. so i click cancel to close it. i restart centrafuse again, same message, bummer. I have to reconfigure it. Reconfigure it, on the final dialog when you click finish, it has the 'guts' to ask if i would like to overwrite the previous configuration. I say yes, start Centrafuse, old music playlist is still there, but lost video playlist.
    Mark

    Website: http://www.greenpowerenthusiast.com/

    Car'Puter Project
    - Xenarc 700TSV
    - MSI RS482M-IL Mobo + AMD Turion MT-32 (25W)
    - 1x 256MB Corsair XMMS DDR400
    - M2-ATX
    - Belkin 802.11G W-Nic
    - Garmin 15H GPS
    - WinXP SP2 (NLited)

  • #2
    DaRacerz: Something caused CENTRAFUSE to not be able to read your config.xml file. This is the only reason the initial dialog will appear at startup. If this happens again, exit CENTRAFUSE and make me a copy of your config.xml file so I can see what went wrong....

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

    Comment


    • #3
      Startup Dialog Box

      Whenever I startup CF 1.6, it seems right after loading plugins I get what appears to be a blank Initial Setup Box with a just a cancel button

      The reason I assume it is the initial Setup Box is because of the specific time it loads, and the size and shape looks alot like the initial setup box with only a cancel button that appeared on the first time you install CF.

      I have uninstalled and reinstalled CF 1.6 and the first couple of times I used it no box appears, but then all of a sudden the mysterious box appears at every startup and I have acknowledge it by hitting the cancel button in order to allow CF to continue loading

      CF work great with the exception of the bugs already noted for media visuals.

      Any help would be appreciated on solving this annoying issue.

      David, Great Job on CF 1.6
      CarPC Hardware: 7" Lilli 629TS, Morex 3677 Case, EPIA MII 12000, 40GB 2.5 HD, 512MB RAM, Slim DVD/CD RW, BT Dongle, Morex 60W, Carnetix P1260, AirLink USB WiFi, Holux Slim236 BT GPS

      CarPC Software: XP Home, FireFox, RR, Centrafuse 1.6, MapMonkey,

      Comment


      • #4
        I'm getting a similar problem on my CarPC. I also can't install ffdshow properly, it says it cannot find a file on the hard drive which does exist. So i'm wondering if there is something stopping the applications from reading files from the hard drive. I have a custom install (nlited) of Windows XP Pro.

        Anyone else having similar sorts of problems with Centrafuse not reading the config file?
        We are, will have and forever will be...
        But not tommorrow!

        Comment


        • #5
          Originally posted by dante19
          Whenever I startup CF 1.6, it seems right after loading plugins I get what appears to be a blank Initial Setup Box with a just a cancel button
          I think this may be related to phoco. I didn't have the problem until I loaded and configured Phoco. You may want to try moving Phoco to the inactive plugins folder and see if the problem goes away.

          Comment


          • #6
            kbreeden, Thanks for the suggestion, tried the phocomove but still pops up, will try to move each pluggin individually to the inactive folder and advise of outcome.
            CarPC Hardware: 7" Lilli 629TS, Morex 3677 Case, EPIA MII 12000, 40GB 2.5 HD, 512MB RAM, Slim DVD/CD RW, BT Dongle, Morex 60W, Carnetix P1260, AirLink USB WiFi, Holux Slim236 BT GPS

            CarPC Software: XP Home, FireFox, RR, Centrafuse 1.6, MapMonkey,

            Comment


            • #7
              Originally posted by dante19
              kbreeden, Thanks for the suggestion, tried the phocomove but still pops up.
              Yes, I also removed Phoco and the box continues to pop up. The box wasn't a problem until I installed Phoco and configured my phone. I wonder if Phoco leaves a little behind in CF even when the program files are placed into the inactive folder.

              Comment

              Working...
              X