Announcement

Collapse
No announcement yet.

Audio Problem...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Audio Problem...

    David,

    I finally got around to installing CF 1.4 in my car today. IM running a M10K 512mb Ram and a Sound Blaster Audigy 2 NX USB sound card.

    I have the sound cards settings all to 5.1. But for some reason in "Mixer" I cant raise Rear/Sub. I read in one of you posts that its becuz of the saoud card being in "other".

    Have you figured out a fix for this, will this maybe be out in 1.5?
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  • #2
    Originally posted by Cheekz185
    David,

    I finally got around to installing CF 1.4 in my car today. IM running a M10K 512mb Ram and a Sound Blaster Audigy 2 NX USB sound card.

    I have the sound cards settings all to 5.1. But for some reason in "Mixer" I cant raise Rear/Sub. I read in one of you posts that its becuz of the saoud card being in "other".

    Have you figured out a fix for this, will this maybe be out in 1.5?
    I plan to look into it... it's on my list of things to do... I don't think it will be a problem, but again I have never accessed any other sections of the mixer...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

    Comment

    Working...
    X