Announcement

Collapse
No announcement yet.

1.7 'problems' with navigation

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 1.7 'problems' with navigation

    hello,

    now using cf 1.7 I found the following 'problems' with the navigation

    When i startup the navigation my GPS is not seen, I have to restart cf a few time's (and wait a long time) to finaly see it. (but when it works and i hibernate from cf it works perfectly)

    The speed ad street name is not recognized the map shows me the current location perfectly and also navigation to a place works perfectly just the window that shows me the speed and current road is off (no road or somthing) (speed is completely of when i drive about 80km/h it says -34km/h)

    Also I can't find the option to change to metric now everything is in miles and yards while I would like to have it to meters and kilometers.


    gr

    M

  • #2
    The navigation engine in RC1 is not finished, please wait until RC2...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

    Comment


    • #3
      Hi David,
      Before rebuild my laptop, CF showing me the right unit for my region (metric) and after a complete rebuild with same XP disk (with good regional setting) it wont change the unit (only imperial) even if it's notify "M" in xml file.
      This is really disturbing....i can't drive like that...i'm checking all xml files but not found something regarding UNIT.
      Have you a temp solution for that ?

      Comment


      • #4
        Originally posted by AIR-V
        Hi David,
        Before rebuild my laptop, CF showing me the right unit for my region (metric) and after a complete rebuild with same XP disk (with good regional setting) it wont change the unit (only imperial) even if it's notify "M" in xml file.
        This is really disturbing....i can't drive like that...i'm checking all xml files but not found something regarding UNIT.
        Have you a temp solution for that ?
        It was a bug in the navigation engine, it has been fixed and will be in RC2...

        sorry about that...

        david
        __________________
        CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
        01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
        M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

        Comment

        Working...
        X