Announcement

Collapse
No announcement yet.

Centrafuse RC3.1 Bugs

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Centrafuse RC3.1 Bugs

    Post all the bugs found in RC3.1 here.

    Check to make your bug is not already known here:

    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=80817

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  • #2
    This bug was reported by someone as soon as RC3 came out... although I see no mention of it anywhere:

    For SOME long track titles, the text scrolls contimuously in the top bar. Weird thing is, other equally long track names behave correctly.

    EDIT: Bug still present in RC3.1, confirmed.
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

    Comment


    • #3
      Not a new bug, but only now was I able to reproduce:

      1) Click Random button, so it hilites.
      2) Switch to web browser screen.
      3) Come back to Media player. Random button is not hilited. (although Random is still enabled).
      2002 Honda CR-V
      Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
      Spent so far: $1105.90


      Download the NEXUS Skin for Centrafuse
      ...or even Listen to my music

      Comment


      • #4
        RC3 did not detect the RC3.1 Update. "NO UPDATES AVAILABLE"

        In Settings>>General, when you click "ON" in "Run system as shell" then "NO" the "ON" button remains highlited.
        VIA EN15000 C7 // CTF700 7" Screen // Morex 3688 Black Case
        M2-ATX // 80GB HD
        DVD-RW // PowerMate
        Belkin Bluetooth V1.2 // Hauppauge WinTV FM

        Centrafuse RC5

        JBL GTO 75.4 520W // Pionneer Kevlar 260w Speakers

        Comment


        • #5
          Same bug for me,
          no updates available, but the version 0.97.0.1 is registred, which is showing the system info! Or is it the newest version?

          Comment


          • #6
            Originally posted by justintime View Post
            Not a new bug, but only now was I able to reproduce:

            1) Click Random button, so it hilites.
            2) Switch to web browser screen.
            3) Come back to Media player. Random button is not hilited. (although Random is still enabled).
            Just tried doing this and my random button still shows its highlighted?

            Comment


            • #7
              Originally posted by chevyunger View Post
              Same bug for me,
              no updates available, but the version 0.97.0.1 is registred, which is showing the system info! Or is it the newest version?
              The same here. You have to change regional settings to English and run Centrafuse again. Strange, but it works (it founds 1 update and install it!).
              System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
              USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
              Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
              Honda delSol project
              CarDomain

              Comment


              • #8
                This is how it looks like when there is incoming call to my mobile phone. I can still click on the buttons and Centrafuse works but center of the screen is frozen. I have to restart Centrafuse then.
                I also noticed my received/dialed/missed call lists are empty. It's the same in RC3 and RC3.1.

                When I install standalone PhoneControl.NET 1.7.3 everything works like a dream (and call lists are displayed too), even incoming call works. It has to be something between Centrafuse and Phoco.
                Attached Files
                System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
                USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
                Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
                Honda delSol project
                CarDomain

                Comment


                • #9
                  1) When using the "Street/City" method to enter a new destination, pressing the right arrow after selecting the street should change the selector box to select the city. The title changes to "Select City - <street name>" but the contents still show the streets.

                  2) You can't type into the street/city using a regular keyboard. It takes you to the letter you just pressed and does queue them so you can type a few letters but the delay is very short so it's not really useful.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by urosbe View Post
                    The same here. You have to change regional settings to English and run Centrafuse again. Strange, but it works (it founds 1 update and install it!).
                    SAme for me! changed the settings from English UK to English US... worked perfectly!
                    VIA EN15000 C7 // CTF700 7" Screen // Morex 3688 Black Case
                    M2-ATX // 80GB HD
                    DVD-RW // PowerMate
                    Belkin Bluetooth V1.2 // Hauppauge WinTV FM

                    Centrafuse RC5

                    JBL GTO 75.4 520W // Pionneer Kevlar 260w Speakers

                    Comment


                    • #11
                      3) Search seems to return everything. I go to media->my library->magnifying glass->artist and type in an artist and every mp3 is returned

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Shonky* View Post
                        1) When using the "Street/City" method to enter a new destination, pressing the right arrow after selecting the street should change the selector box to select the city. The title changes to "Select City - <street name>" but the contents still show the streets.
                        I know this does not help but mine works flawlessly now.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Shonky* View Post
                          3) Search seems to return everything. I go to media->my library->magnifying glass->artist and type in an artist and every mp3 is returned
                          Have you installed the update?

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by hatton920 View Post
                            Have you installed the update?
                            As far as I am aware. I just downloaded it from the website only a couple of hours ago. It reports itself as 0.97.0.1 on the system info page.

                            Comment


                            • #15
                              I dont think your update worked. Mine is showing 0.97.0.2

                              Ps By update I meaning clicking on update in CF and not just downloading it from the website.

                              Comment

                              Working...
                              X