Announcement

Collapse
No announcement yet.

Centrafuse RC4 Bugs

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Centrafuse RC4 Bugs

    Post all the bugs found in RC4 here.

    Check to make your bug is not already known by clicking below:

    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=80817

    Request features and additions in the main forum, not this thread. First make sure to check that we are not already planning on adding your requested feature or addition by clicking below:

    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=82652

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  • #2
    SDK bugs

    Small naming error: CF_TextItems.CurrenTrackNumber Wasn't that CurrentTrackNumber before ?

    CF_systemGetCurrentLocation still not active, returns "".

    Oh, now it fires an event when changing tracks by itself, so that bug is fixed.


    /M

    Comment


    • #3
      Originally posted by Maximus View Post
      Small naming error: CF_TextItems.CurrenTrackNumber Wasn't that CurrentTrackNumber before ?

      CF_systemGetCurrentLocation still not active, returns "".

      Oh, now it fires an event when changing tracks by itself, so that bug is fixed.


      /M
      Yep, I will fix the spelling on CF_TextItems.CurrenTrackNumber... As for CF_systemGetCurrentLocation... Are you talking about the out parameter? It will be "" unless you are currently on a plugin... The return type is a CF_Action, which will be something like CF_Actions.Media, CF_Actions.Tools, telling you which section you are in...

      The out parameter is for when it returns CF_Actions.Plugin, the out string is populated with the name of the plugin...

      Let me know if it works...

      david
      __________________
      CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
      01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
      M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

      Comment


      • #4
        Search streets problem again with this release in Iberia Maps (Spain). There are two bugs:
        The first one is that you have to type prefix "Calle/Avd/Paseo..." (street/avenue...) followed by name of street
        The second one is that sometimes search don't show the address but it exists

        Comment


        • #5
          Originally posted by kASz View Post
          Search streets problem again with this release in Iberia Maps (Spain). There are two bugs:
          The first one is that you have to type prefix "Calle/Avd/Paseo..." (street/avenue...) followed by name of street
          The second one is that sometimes search don't show the address but it exists
          working on your first issue, but not sure about "The second one is that sometimes search don't show the address but it exists"

          So you see it in the list, but my buttons do not go to it? Or it's not in the list at all?

          david
          __________________
          CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
          01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
          M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

          Comment


          • #6
            (I'm replying to a post from the RC 3.1 bugs thread)

            Originally posted by k00zk0 View Post
            For some reason, the "general" options menu isn't accessable. When I double click on it it doesn't open anything...the others work though.
            Works for me... did you first uninstall RC 3.1 _AND_ manually delete the folder that it was in? I had issues similar to yours when I didn't do that first.


            The major problem is the sound playback. When I click on a song to play, it blasts it loud for a quarter of a second, before reducing the volume to a normal level.
            Any chance hat you're using the MIC input as a feeder, or is this from on-board MP3/WMAs?


            The only thing that bothers me is the amount of memory that is used, but I do understand that most people are putting decent computers into thier car, with 512+MB of ram, but I need to use a crappy P3 laptop for this with 128MB of RAM. I have yet to test it...I hope it runs fine.
            fwiw, I'm running it on a PIII 600mhz machine in 256meg with a full copy of XP (i.e., not one of the tirimmed installs). It's not a speed demon, but it runs fine for me. Actually, I think it runs outstandingly well on such a low-horsepower system.
            :: Mark

            Comment


            • #7
              Originally posted by midiwall View Post
              (I'm replying to a post from the RC 3.1 bugs thread)

              Works for me... did you first uninstall RC 3.1 _AND_ manually delete the folder that it was in? I had issues similar to yours when I didn't do that first.


              Any chance hat you're using the MIC input as a feeder, or is this from on-board MP3/WMAs?


              fwiw, I'm running it on a PIII 600mhz machine in 256meg with a full copy of XP (i.e., not one of the tirimmed installs). It's not a speed demon, but it runs fine for me. Actually, I think it runs outstandingly well on such a low-horsepower system.
              thanks for that transfer of threads midiwall...

              The general menu not showing up is weird, never seen that. You say you got random errors initially so something is not installed right... I would uninstall, manually delete the folder, uninstall .NET 1.1, and reinstall everything...

              can't reprodce the loud music issue...

              I think it will work on your machine... might need to add 128 meg of RAM, but it will run...

              david
              __________________
              CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
              01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
              M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

              Comment


              • #8
                Title scrolling loops for 3rd party skins

                David,

                I tried RC4, and the title scrolling issue is still there. I looked into it a bit more, and I can tell you that if you use the Nexus skin, it will show always with long title names. With stock Onyx skins I could only reproduce it twice with long names.

                The same titles that loop with Nexus, worked correctly with Onyx.

                I know you proabbly think this is a Nexus bug (LOL) but I think the issue is that your scrolling code does not adapt very well with variations of font, font size, and label lenght. All I can say is, try Nexus, and see if you can debug the issu. It's really annoying!

                Will keep on testing other stuff. Thanks.
                2002 Honda CR-V
                Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
                Spent so far: $1105.90


                Download the NEXUS Skin for Centrafuse
                ...or even Listen to my music

                Comment


                • #9
                  Random icon loses hilite when covered by Web plugin

                  David,

                  The Random icon loses hilite when covered by Web plugin screens...

                  I can reproduce this bug with RC4 too. It happens only with Nexus skin, because my web browser skin in fullscreen mode covers the bottom buttons. When that occurs, the hilite for random button is lost.

                  Here again, all I can say is try it out with Nexus and see if you can debug it. Any 3rd party skins will break the same way if they chose tocover the buttons...
                  2002 Honda CR-V
                  Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
                  Spent so far: $1105.90


                  Download the NEXUS Skin for Centrafuse
                  ...or even Listen to my music

                  Comment


                  • #10
                    Thanks for transferring my post there...I'll try a full reinstall of frameworks and everything...

                    Not really a bug, but where is the track seek bar? It's really annoying when I accidentaly click on a song in the tracklist and I really liked the upcoming ending to the 20 minute long song that I was listening to.

                    EDIT: Eh, sorry, should be in the features request forum... I'm just wondering if there is a reason there isn't a seek bar... A program like this shouldn't lack one.

                    Also, if possible could you please clarify which file from the speech SDK I need to install from the link on www.fluxmedia.net?
                    I have Microsoft speech recognition engine v6.1 installed and I can do dictation and voice training and use other apps that use voice.
                    I'll try to reinstall Centrafuse and everytihng and see if it fixes those errors.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by justintime View Post
                      David,

                      I tried RC4, and the title scrolling issue is still there. I looked into it a bit more, and I can tell you that if you use the Nexus skin, it will show always with long title names. With stock Onyx skins I could only reproduce it twice with long names.

                      The same titles that loop with Nexus, worked correctly with Onyx.

                      I know you proabbly think this is a Nexus bug (LOL) but I think the issue is that your scrolling code does not adapt very well with variations of font, font size, and label lenght. All I can say is, try Nexus, and see if you can debug the issu. It's really annoying!

                      Will keep on testing other stuff. Thanks.
                      I got this one on my known issues and I will load your nexus skin and fix the random bug...

                      david
                      __________________
                      CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
                      01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
                      M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by k00zk0 View Post
                        Thanks for transferring my post there...I'll try a full reinstall of frameworks and everything...

                        Not really a bug, but where is the track seek bar? It's really annoying when I accidentaly click on a song in the tracklist and I really liked the upcoming ending to the 20 minute long song that I was listening to.

                        EDIT: Eh, sorry, should be in the features request forum... I'm just wondering if there is a reason there isn't a seek bar... A program like this shouldn't lack one.

                        Also, if possible could you please clarify which file from the speech SDK I need to install from the link on www.fluxmedia.net?
                        I have Microsoft speech recognition engine v6.1 installed and I can do dictation and voice training and use other apps that use voice.
                        I'll try to reinstall Centrafuse and everytihng and see if it fixes those errors.

                        There is a link on the downloads page for the SAPI SDK 5.1, which needs to be installed...

                        david
                        __________________
                        CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
                        01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
                        M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

                        Comment


                        • #13
                          I'm not sure if this is a known bug, but still here goes, again.

                          I complained couple of days ago that after 3.1 update failed my mp3:s didn't automaticly do the next track procedure after the song ended. I noticed that it was because of certain MP3 files when it did that. They are variable bitrate MP3s. Centrafuse seems unable to calculate correct lenght of the VBR files as the bitrate changes constantly. When I setup CF to show how much is left of the song - It'll show for example when the song is almost at the end that there is still -1:12 left of the song. Then it just jumps to zero and doesn't go the next track.
                          Volvo 480 Restoration Project

                          Comment


                          • #14
                            Veetid, you can't be serious that you disabled the ability to use the microphone input on the primary sound card for voice? I haven't yet upgraded from RC2, where voice recognition works fine. I already have a very expensive external USB sound card with a very high-quality microphone attached. There is no way I'm going to shove more computer hardware in my car. If you disabled this to support radio or visualizations or whatnot, simply allow us to turn off that stuff (which I certainly don't use). This will be a deal-killer for me and certainly many customers, since there is no way I'm going to give up voice recognition on my front-end.

                            Comment


                            • #15
                              The Street/City method of entering a new destination still doesn't work. After selecting the street, right arrow, the city selector remains on the streets.

                              You can't type using a regular keyboard - it jumps in the list only. Is that the "keyboard control doesn't work when you use web browser, navigation, or external application because they take over keyboard control" problem?

                              When selecting "Go" it should use the currently selected destination rather than having to use right arrow
                              eg. I use suburb/street -> enter suburb, right arrow, enter street, right arrow, select number, go OR right arrow. "go" ignores the selected number.

                              I am using older Destinator Australian maps. Could that be the problem?

                              Comment

                              Working...
                              X