Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can this be this fixed in RC4?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can this be this fixed in RC4?

    I've already posted the problem here:
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...6&postcount=83

    but I didn't see any reply from David, and neather see it fixed on the RC4 notes, so I'm wondering if it will be posible to be done on the upcoming RC4.
    It happens at least in Spanish and French maps, so it seems some localization problem, can you check this?
    Thanks

  • #2
    Originally posted by davidovi View Post
    I've already posted the problem here:
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...6&postcount=83

    but I didn't see any reply from David, and neather see it fixed on the RC4 notes, so I'm wondering if it will be posible to be done on the upcoming RC4.
    It happens at least in Spanish and French maps, so it seems some localization problem, can you check this?
    Thanks
    There have been some updates to this section, I do not have the exact maps you are using, but it works for the maps I have and plan to distribute...

    Let's see if it works after RC4, if not I will have to talk with Destinator and get the exact map version from your WCE.txt file and attempt to reproduce in Centrafuse to show them the error and get the SDK updated...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

    Comment

    Working...
    X