Announcement

Collapse
No announcement yet.

runtime error 76

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • runtime error 76

    No matter what i do with the directories.i cannot solve this.Winamp loads and has files in the playlist. The music/roms/video/albumart is as follows:

    MusicDIR=C:\Program Files\DC++\Downloads\music
    VideoDIR=C:\videos
    RomsDIR=c:\roms
    AlbumArtDIR=albumart

    with the exact same setup on my laptop-it works perfectly without any error. The program did work for a short time,then nothing.Please help me!!!!!

  • #2
    Please post your startup.log
    Offical Freeway Subforum
    Official Freeway Website

    Comment


    • #3
      ill post it tomorrow when i get back in car.I looked at it,dont remember saying an error for anything,but will do tomorrow.

      Comment


      • #4
        0.000: Reading freeway.ini and extapps.ini
        0.010: Reading equalizer presets
        0.020: Checking directories
        0.020: Loading library
        0.020: Setting skin size
        0.030: Found Winamp (66154)
        0.030: Spawning main form
        3.104: Loading music form
        3.114: Setting volume
        3.114: Applying emulator configurations
        3.465: Checking for updates
        3.755: All done

        Comment


        • #5
          anything? I really want to use the front end-im currently using WMP which is barely readable.

          Comment


          • #6
            When are you getting this error? Is 76 "Path not found?"

            Try setting an absolute path for the album art. Make a directory in your C drive called albumart and change the setting to c:\albumart
            Offical Freeway Subforum
            Official Freeway Website

            Comment

            Working...
            X