Announcement

Collapse
No announcement yet.

playing MPEG video in FrodoPlayer...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • playing MPEG video in FrodoPlayer...

    I converted a DVD to MPEG and tried to play it in FrodoPlayer, but I don't see an option for video. I see in the menu the option to select the directory for video, but no way to play it.....

    Am I blind or what?

    plan_Z

  • #2
    press the EYE in the upper right. make sure that you have set video folder in the frodo settings, then try.

    if you can see the file, press play, then hit the EYE a few times

    after that, should be able to double click on the mini screen and it should come up.
    (\__/)
    (='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into your
    (")_(")signature to help him gain world domination god I can't believe I did it...

    Comment


    • #3
      Originally posted by plan_Z
      I converted a DVD to MPEG and tried to play it in FrodoPlayer, but I don't see an option for video. I see in the menu the option to select the directory for video, but no way to play it.....

      Am I blind or what?

      plan_Z
      in the main screen you have to push the 'mode change' button until it goes to video
      Mercedes Benz CLK 430

      Comment


      • #4
        Yea the two little < > butons that select browsing by Artist, Album, Title, and Playlist. Also includes CD/DVD, and video.
        My Carputer! (More Car Pics at the end)
        2 Kicker Comp 10"
        Epia M-9000, 256 MB DDR, 120 Gig HD
        Lilliput 7" VGA Touchscreen
        Check it out?!

        Comment


        • #5
          well........followed the steps above, located the directory, pulled up the file and got audio....still no video.

          Thoughts?

          Comment


          • #6
            Plan_Z: if you have a mini-itx check your motherboard bios for the display type.

            It may be set to CRT+TV. That sends video out to the tv out rca jack.

            Set it to CRT and you should then see video.

            Comment


            • #7
              right now, I'm testing software on my laptop...it's gotta be a configuration setup somewhere.

              Comment


              • #8
                does it work in windows media player? do you have the correct codecs installed?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by plan_Z
                  right now, I'm testing software on my laptop...it's gotta be a configuration setup somewhere.

                  You ever gonna check your private messages ? I sent you one days ago.
                  (not related)
                  [H]4 Life
                  My next generation Front End is right on schedule.
                  It will be done sometime in the next generation.
                  I'm a lesbian too.
                  I am for hire!

                  Comment


                  • #10
                    I replied to the PM frodo...sorry for the delay.

                    Riff - yeah, it plays fine in WMP9 and with WinAmp, but no dice with FrodoPlayer.

                    It's LOTR: Return of the Kings....1.8GB....yeah baby!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by plan_Z
                      I replied to the PM frodo...sorry for the delay.

                      Riff - yeah, it plays fine in WMP9 and with WinAmp, but no dice with FrodoPlayer.

                      It's LOTR: Return of the Kings....1.8GB....yeah baby!
                      What do you see when you play it ?
                      [H]4 Life
                      My next generation Front End is right on schedule.
                      It will be done sometime in the next generation.
                      I'm a lesbian too.
                      I am for hire!

                      Comment


                      • #12
                        nothing....the mini-box in the upper left is black. I get audio and the status bar is moving as if it were playing, but no video.

                        Comment

                        Working...
                        X