Announcement

Collapse
No announcement yet.

FrodoPicture bug in 1.09t3

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • FrodoPicture bug in 1.09t3

    Did a search, didn't immediately see anything, sorry of the solution was already mentioned.

    The picture/slideshow function in 1.09t3 has a bug, where even if you set the folder, it always reverts to the Desktop. Here is my ini file entry:

    [FRODOPICTURES]
    SLIDESHOW_TIME=1503
    BACKCOLOR=0
    DEFAULTPATH=C:\Documents and Settings\ST\My Documents\My Pictures\FrodoPictures
    STARTWITHDIRMENUVISIBLE=TRUE
    ----------------------
    C134 Case
    VIA EPIA M10000
    FrodoPlayer
    iGuidance + GPS
    7" touchscreen LCD
    2000 Mitsubishi Eclipse GT
    - V6 216hp
    - KYB-AGX adjustable struts
    - Konei Alloy 17" rims + Pirelli P-Zero's
    - AEM slotted brakes
    - AEM CAI

  • #2
    So....wouldn't this belong under the 'Bug' category?
    www.mobile-effects.com

    Free file hosting, picture gallery hosting for installs, PM me.

    Internet's first Front End Skin browser, featured installs, downloads, links, informative articles - all free to registered users.

    Comment


    • #3
      hmmnnn, why yes it would... Thanks for pointing that out.
      ----------------------
      C134 Case
      VIA EPIA M10000
      FrodoPlayer
      iGuidance + GPS
      7" touchscreen LCD
      2000 Mitsubishi Eclipse GT
      - V6 216hp
      - KYB-AGX adjustable struts
      - Konei Alloy 17" rims + Pirelli P-Zero's
      - AEM slotted brakes
      - AEM CAI

      Comment

      Working...
      X