Announcement

Collapse
No announcement yet.

settings1 not working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • settings1 not working

    Installed Frodotake 3 on another computer and the "Settings1" button does not work only the "Settings2" button.....is there a ini command that locks this out to prevent tampering or is it something else? ( I uninstalled and reinstalled frodo at least three times) without the 1st button I'm not sure how to build my database for songs and besides it was easier to navigate
    settings through there
    "A rose by any other name is still a flower"

  • #2
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...ight=flash.ocx

    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...ight=flash.ocx


    So basically you need to copy the right file in to macromed folder (C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\Flash.ocx)

    This is the right file (got it from my working SYS)

    Flash.ocx

    If this doesn't work.... time to reinstall FP (like I commented in one of those posts)

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Originally posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

    Comment


    • #3
      Thanks for a speedy reply, I'll try that
      "A rose by any other name is still a flower"

      Comment


      • #4
        You need to install flash
        also, you may need to navigate (command line) to where flash.ocx is and type:
        regsvr32 flash.ocx
        [H]4 Life
        My next generation Front End is right on schedule.
        It will be done sometime in the next generation.
        I'm a lesbian too.
        I am for hire!

        Comment


        • #5
          Thanks everybody that did the trick
          "A rose by any other name is still a flower"

          Comment

          Working...
          X