Announcement

Collapse
No announcement yet.

Will not stay on main menu...*screenshot*

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Will not stay on main menu...*screenshot*

    My player will not stay on the main menu. Isnt this the correct settings for it to jump back to the main menu even if its playing something on the player?

    I want the main menu to stay up unless I tell it otherwise. No matter if something is playing or not it goes back to the media screen.

    2003 E46 BMW
    Lilliput Transflective, GM965 mobo w/ Processor
    ELMSCAN 5 USB, Slot load DVD, BU-353 GPS
    Everything is for sale.

  • #2
    Go to FP .ini file and make sure this line is set to TRUE:

    KEEPMENUOPENUNTILCLICKED=TRUE

    Thanatos.
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Originally posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

    Comment


    • #3
      thanks thanatos.. that keeps it on the main menu if i make it go to the main menu. I would also like it to go back to the main menu after i go to media and start a song.

      ini file says this


      RETURNTOMENUFROMFUNCTIONS=TRUE
      SHOWMENUATSTART=TRUE
      KEEPMENUOPENUNTILCLICKED=TRUE
      2003 E46 BMW
      Lilliput Transflective, GM965 mobo w/ Processor
      ELMSCAN 5 USB, Slot load DVD, BU-353 GPS
      Everything is for sale.

      Comment


      • #4
        Nope... when you click media it will stay there until you click the menu botton (in other words is no going to do what you want) also the "return to menu from funtions" is when you lunch an app via FP, when you close that app it will go back to main menu.

        Thanatos.
        RexBruMet Skin for FrodoPlayer

        Nissan Aux-in MOD


        Originally posted by bgoodman
        We're an international forum, post in whatever langauge you like.

        Comment


        • #5
          OK COOL! thanks for the reply
          2003 E46 BMW
          Lilliput Transflective, GM965 mobo w/ Processor
          ELMSCAN 5 USB, Slot load DVD, BU-353 GPS
          Everything is for sale.

          Comment


          • #6
            hey I use to have the old version of frodo never had problems(deleted), BUT with the latest release can not seem to set the correct resolution I've tried to change it 800/600 640/8. etc... and everytime I click to open it ..gives me half of the screen or part ...what am I doing wrong ...can anybody help or refer me to the solution I remember reading a post for somebody with the same problem but couldn't find.
            Thanks.

            Comment


            • #7
              Uncheck "use advanced screen settings..." in settings 1\misc1 or go to FP .ini file and in the advance settings area put the res that you want, like:

              ADVANCED]
              ADV_TOP=0
              ADV_LEFT=0
              ADV_WIDTH=800
              ADV_HEIGHT=600

              Thanatos.
              RexBruMet Skin for FrodoPlayer

              Nissan Aux-in MOD


              Originally posted by bgoodman
              We're an international forum, post in whatever langauge you like.

              Comment


              • #8
                Thanks ....Thanatos!!!! working awesome.

                Comment


                • #9
                  Hey...one more thing I've trying to use the rexbrunet skin for nissan BUt when I updated it.... I get a blank screen and the whole program stop responding.

                  Comment


                  • #10
                    Really?? post a pic of the problem.

                    Thanatos.
                    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

                    Nissan Aux-in MOD


                    Originally posted by bgoodman
                    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

                    Comment


                    • #11
                      Here it is
                      Attached Files

                      Comment


                      • #12
                        When i used the default screen works fine BUT after i change it you can see is blank

                        Comment


                        • #13
                          You either descompress the skin on the wrong place or have the wrong name in settings 1\skins.

                          Post a pic of you skin folder and also check this line and make sure is set to right name:

                          DAYSKIN=RexBruMet Day (800x600)
                          DAYTIME=7:00:00 AM
                          NIGHTSKIN=RexBruMet Day (800x600)
                          NIGHTTIME=8:00:00 PM

                          Thanatos.
                          RexBruMet Skin for FrodoPlayer

                          Nissan Aux-in MOD


                          Originally posted by bgoodman
                          We're an international forum, post in whatever langauge you like.

                          Comment


                          • #14
                            F..comcast went down yesterday ..sorry for the delay...i am gonna post the pic later today

                            Comment


                            • #15
                              here is
                              Attached Files

                              Comment

                              Working...
                              X