Announcement

Collapse
No announcement yet.

DATABASE_ database build, i have 13400 files, it only found ~13100

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DATABASE_ database build, i have 13400 files, it only found ~13100

    hey frodo, ive got ~13400 songs in my mp3 folder, and i just installed take 3.... when i run the database build, it only found ~13100, do you have any idea what happend? it worked perfectly b4
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  • #2
    Originally posted by Chita79
    hey frodo, ive got ~13400 songs in my mp3 folder, and i just installed take 3.... when i run the database build, it only found ~13100, do you have any idea what happend? it worked perfectly b4
    Maybe you have two identical songs on two places?

    Comment


    • #3
      Originally posted by weekendowel
      Maybe you have two identical songs on two places?
      this worked perfectly before i used take 3, i had take 2 w/patch 2 b4, i never added/changed any mp3s in my folder.... very weird...
      '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

      Comment

      Working...
      X