Announcement

Collapse
No announcement yet.

VOLUME_STANDBY_volume set to zero when PC wakes up from standby mode

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • VOLUME_STANDBY_volume set to zero when PC wakes up from standby mode

    bug report of 1.09 take 3 with patch 1

    master,cd,wav volumes were set to zero when PC wakes up from standby mode

    and frodoplayer can not recover it automaticlly

  • #2
    Originally posted by dragonBTV
    bug report of 1.09 take 3 with patch 1

    master,cd,wav volumes were set to zero when PC wakes up from standby mode

    and frodoplayer can not recover it automaticlly

    Yep, that's the cause of the error that I am getting with Destinator where I only hear mp3 when GPS announces a turn (I also get it with Routis embedded) - when coming out of Standby or a fresh start the volume levels are all zero. This did not happen in Take 2 and just started in Take 3

    Resetting the levels fixes the problem but when I restart the PC and FP I get all levels back at zero

    Steve

    RV : Samsung Q1 + Kyocera KR1 (EVDO) + GPS<br>
    Car: AMD 3000+ Book PC + Lilliput 8" Touch + 13" TFT

    Webmaster for the European Ford Scorpio Site

    Comment


    • #3
      Originally posted by SteveC
      Yep, that's the cause of the error that I am getting with Destinator where I only hear mp3 when GPS announces a turn (I also get it with Routis embedded) - when coming out of Standby or a fresh start the volume levels are all zero. This did not happen in Take 2 and just started in Take 3

      Resetting the levels fixes the problem but when I restart the PC and FP I get all levels back at zero

      Steve
      I reinstall and tested confirmed

      Comment


      • #4
        Originally posted by dragonBTV
        bug report of 1.09 take 3 with patch 1

        master,cd,wav volumes were set to zero when PC wakes up from standby mode

        and frodoplayer can not recover it automaticlly

        frodo, how about this?

        have I got something wrong on ini setting?

        Comment


        • #5
          Originally posted by dragonBTV
          frodo, how about this?

          have I got something wrong on ini setting?
          the volume zero after surspect

          Comment


          • #6
            Originally posted by dragonBTV
            the volume zero after surspect
            It's a bug. I was trying to correct a bug, and caused another one.
            [H]4 Life
            My next generation Front End is right on schedule.
            It will be done sometime in the next generation.
            I'm a lesbian too.
            I am for hire!

            Comment


            • #7
              Originally posted by frodobaggins
              It's a bug. I was trying to correct a bug, and caused another one.
              ok, thanks!!!!!!!!!!!
              waitting your take4

              another wishes:

              1.can voice of mode be edited on INI ?
              2.voice of MUTE is never used and forever can be deleted I think

              Comment


              • #8
                Originally posted by frodobaggins
                and caused another one.
                monitor all 65536 step of volumes and fade them in real time is really a hard work for both programers and CPUs

                good luck!

                Comment

                Working...
                X