Announcement

Collapse
No announcement yet.

VOLUME_HIBERNATE_cant control the volume at all (audigy)

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • VOLUME_HIBERNATE_cant control the volume at all (audigy)

    when coming out of hibernate.. a lot of the times I cant control the colume on my Audigy at all... I have to shut down Frodoplayer.. and open it back up again to get the volume controls to work...

    Its everytime I was playing a video when I went into hibernate.. havent investigated if it does the same when I play Mp3's...
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  • #2
    Originally posted by strohj
    when coming out of hibernate.. a lot of the times I cant control the colume on my Audigy at all... I have to shut down Frodoplayer.. and open it back up again to get the volume controls to work...

    Its everytime I was playing a video when I went into hibernate.. havent investigated if it does the same when I play Mp3's...
    I don't think this is a problem with FP. Before you joined the forum, there were some users who had problems with Audigy soundcards. Do a search for 'audigy hibernate' and/or 'audigy standby'. Here's one thread.

    Test going into hibernate/standy while NOT using FP (ie., play something in Windows Media Player and then hibernate and start back up) to test if it is a problem with FP.

    Derek
    Progress [||-------]
    View my Worklog to see some of my progress.
    Downgraded Progress - Starting with another car... 09/13/06

    Comment


    • #3
      Originally posted by d_sellers1
      I don't think this is a problem with FP. Before you joined the forum, there were some users who had problems with Audigy soundcards. Do a search for 'audigy hibernate' and/or 'audigy standby'. Here's one thread.

      Test going into hibernate/standy while NOT using FP (ie., play something in Windows Media Player and then hibernate and start back up) to test if it is a problem with FP.

      Derek
      I hear that SP2 fixes most hybernate/standby issues, esp with GPS receivers. Maybe it'll work the same magic on the Audigy?
      PowerVoice v1 | NaviVoice Source
      GammaControl v2.4
      SKINbedder v3

      1995 Lexus SC300

      Comment


      • #4
        Originally posted by 0l33l
        I hear that SP2 fixes most hybernate/standby issues, esp with GPS receivers. Maybe it'll work the same magic on the Audigy?
        At the moment I am dealing with an issue with SP2. I have a cheap USB harddrive case that does not appear in My Computer after boot-up but it is shown in Control Panel > System > Hardware. At the moment I have to unplug it and plug it back in and then it works fine. Earthmate USB GPS and SB Extigy work just fine though.

        Originally posted by wysocki
        ...since upgrading to take3, "show menu at start" doesn't stick... it goes away after a few seconds. Seems to me there was a setting for that but I can't find it anymore...
        Also think there was an option for that. I can't seem to find it. Sorry.

        Derek
        Progress [||-------]
        View my Worklog to see some of my progress.
        Downgraded Progress - Starting with another car... 09/13/06

        Comment


        • #5
          Originally posted by 0l33l
          I hear that SP2 fixes most hybernate/standby issues, esp with GPS receivers. Maybe it'll work the same magic on the Audigy?

          I have SP2 already.... as well as the latest drivers from Creative.. well last i checked was 2 weeks ago...

          either way it should be recent...
          Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

          Comment


          • #6
            Originally posted by d_sellers1
            At the moment I am dealing with an issue with SP2. I have a cheap USB harddrive case that does not appear in My Computer after boot-up but it is shown in Control Panel > System > Hardware.
            You get what you pay for
            PowerVoice v1 | NaviVoice Source
            GammaControl v2.4
            SKINbedder v3

            1995 Lexus SC300

            Comment


            • #7
              Originally posted by d_sellers1
              At the moment I am dealing with an issue with SP2. I have a cheap USB harddrive case that does not appear in My Computer after boot-up but it is shown in Control Panel > System > Hardware. At the moment I have to unplug it and plug it back in and then it works fine. Earthmate USB GPS and SB Extigy work just fine though.
              Sorry guys - quick threadjack here

              Dude! I have the same problem on another computer of mine. Instead it's with a Buffalo USB WiFi adapter. I upgraded to SP2, updated all the drivers, installed a seperate USB 2.0 PCI card - nothing works EXCEPT for unplugging and replugging the usb cable. I've also tried different usb cables, but can't find a solution to the problem.

              I think it's a power issue. The cable doesn't provide power to the unit unless you unplug and replug it. It's weird - PM me if you find a solution.

              Threadjack over

              -HD

              Comment

              Working...
              X