Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pls help with brightlife skin bug...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pls help with brightlife skin bug...

    I've been using the 'brushed metal' skin for ages on FP 1.09t3 with great success. I recently downloaded the excellent brightlife skin and have some button issues. Firstly, the 'fullscreen' button on the main menu doesn't seem to do anything...but double clicking on the vis window works ok. My problem is that the 'menu' button doesn't bring up the menu. get an audible click and the orange surround appears....but no menu.

    I copied the skin folders intact, what's wrong????
    EPoX mATX SocketA w/onboard Geforce4MX / 512MB PC2700 / AthlonXP 1600
    Lilliput / DVDrom / Opus 150W / WD 3.5" 160GB / SB Audigy NX
    XP home / Road Runner / iGuidance 4.0

  • #2
    OK, mostly fixed now. I deleted Frodoplayer and installed the new 1.10 version. Then when I added the new skin it seems to work OK.

    This now highlights a problem I'd hidden a long time back & has re-occurred. Some time in the past I changed all the speech to a nonsense word (don't know why now). Now, even though the speech text in the setting pane has valid text FP still says the nonsense words instead. Where is this text stored so I can change it?
    EPoX mATX SocketA w/onboard Geforce4MX / 512MB PC2700 / AthlonXP 1600
    Lilliput / DVDrom / Opus 150W / WD 3.5" 160GB / SB Audigy NX
    XP home / Road Runner / iGuidance 4.0

    Comment

    Working...
    X