Announcement

Collapse
No announcement yet.

Apps not showing up

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apps not showing up

    After somehow boinking my initial install, I decided to start from scratch.

    I removed the pc, brought it inside, hooked it up to my desktop's PS and DVD drive & monitor. I then reinstalled from the DVD. Everything went smoothly. I transferred quite a bit of music to my ~/Music directory.

    Today, I reinstalled the computer in the car. Hooked up my touchscreen etc, and a few things aren't working.
    1. Touch screen isn't registering any input
    2. nscan apparently isn't running as none of my music has showed up
    3. Nothing shows up in the Apps menu.

    I dont even know where to begin. Of course, I could always re-install again, but I'd like to avoid that if at all possible.
    2009 Chrysler 300 - Worklog
    Intel BOXD945GCLF2D Intel Atom processor 330 Intel 945GC Mini ITX
    2 gigs of RAM
    250 gig laptop drive
    M2-ATX
    VoomPC-2 Enclosure
    Lilliput 629GL-70NP

  • #2
    try deleting ~/.nghost/NGhost and restarting the PC. I've seen more than once some database corruption that requires you to blow away the db and have nscan recreate it.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

    Comment


    • #3
      TripZero,
      You are the man. Where's the donate button?
      2009 Chrysler 300 - Worklog
      Intel BOXD945GCLF2D Intel Atom processor 330 Intel 945GC Mini ITX
      2 gigs of RAM
      250 gig laptop drive
      M2-ATX
      VoomPC-2 Enclosure
      Lilliput 629GL-70NP

      Comment

      Working...
      X