Announcement

Collapse
No announcement yet.

really stupid question

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • really stupid question

    Have set up media engine which is mega user friendly but have a stupid problem.

    I have found a skin I want to use and downloaded it and unzipped it but how the hell do I get it so I can use it????

  • #2
    Well i don't know if this is the right way but I unzip the skin, inside there should be a folder with all the images and a file with the skin name. I extract them to the ME Skins folder, then I goto the CFG under apperances and select the skin.
    Crown Vic Project Blog forum
    http://crownvicworld.servebbs.com

    http://www.cardomain.com/ride/3859896/1
    http://www.cardomain.com/ride/3851651
    http://www.cardomain.com/ride/2946960/1 (with car PC)

    Comment


    • #3
      Thats what I did, unzipped them to a folder on the desktop then moved the skin file and the folder with the images in to the media engine skins folder.

      They appear in the skin selector in the setup menu but when selected it just keeps coming up reverting to safe skin mode???.

      Am I saving it wrong guys??

      Comment


      • #4
        there may be something wrong with the skin
        Crown Vic Project Blog forum
        http://crownvicworld.servebbs.com

        http://www.cardomain.com/ride/3859896/1
        http://www.cardomain.com/ride/3851651
        http://www.cardomain.com/ride/2946960/1 (with car PC)

        Comment


        • #5
          Originally posted by djchicago
          there may be something wrong with the skin

          Sods law the 2 skin I wanted do not work!!!! tried a few not many of them seem to work with the latest version, oh well.

          Thanks for the help.

          Comment

          Working...
          X