Announcement

Collapse
No announcement yet.

Media Engine 1.75 crashes win98 and ME

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Media Engine 1.75 crashes win98 and ME

    Both times I installed 1.75 It caused various dll errors and once rebooted corrupted explorer.exe in Windows98 and ME. Has any one else tried this version? I installed and tested twice with both OS's

    I have installed it in Windows XP with no problems though.

    I like the new buttons, and the VIS works now.

    But with 98/ME, no go. It doesnt even start up after install.

    FYI
    Squigg

    2002 Mustang GT
    xp2200,80gig,GF4MX4400,512ram,7inVGA Touchscreen, Side View Camera w/sound, USB GPS Mouse(computer hidden in LH Rear QP)

  • #2
    I think its a problem with the installer he uses. CarComp look into something other then install shield.
    '98 Explorer Sport
    http://mp3car.zcentric.com (down atm)
    AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
    80% done

    Comment


    • #3
      Not just me...

      Thank goodness, I got bit twice... As stated above the problem seems to be in the installer, And seems CarComp is testing a newer version as i type


      Will wait till someone is able to install flawlessly on ME and 98 before i try again
      "Geeks dont need girlfriends we can ping ourselves"

      Sony Vaio 2Ghz 40G HHD, Routis 2004 GPS, 7" VGA TS Lilliput, BackUp Camera running RoadRunner with Simplistique Skin.

      Comment


      • #4
        he just posted a 176 link with a newer installer.. so see if that works.
        '98 Explorer Sport
        http://mp3car.zcentric.com (down atm)
        AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
        80% done

        Comment

        Working...
        X