Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aaaaaahhhhh BIG error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aaaaaahhhhh BIG error

    This is what was printed in the debuglog.

    MediaEngine Version 1.7.7 F.2
     Logfile created on 27-6-2003

    27-6-2003 13:43:55 An error occured in mediaengine.Form_Load : Overflow : Error number 6

    27-6-2003 13:43:55 An error occured in settings.DoneButton_Click : Object was unloaded : Error number 364

    At home it works great, but at work no way, anybody who can help me?

  • #2
    I've experienced this same problem. I'm also looking for a solution.

    Comment


    • #3
      And on both the machines there is Windows Xp Professional Installed.

      Comment


      • #4
        has everyone updated your exes?
        '98 Explorer Sport
        http://mp3car.zcentric.com (down atm)
        AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
        80% done

        Comment


        • #5
          Is 1.7.7F not the latest ?

          Terran
          My Project Site

          Comment


          • #6
            I am havin the same problem, What WMPlayre are u using? I have 9 and maye that could be the problem....

            Comment


            • #7
              What type of partition do you have FAT or NTFS??

              Comment


              • #8
                Errmm Not sure - I think its 9 but then again I am not sure. Its running under XP Pro though... how ever I am using FAT32 for a number or reasons....

                Terran
                My Project Site

                Comment


                • #9
                  Originally posted by hijinks21
                  has everyone updated your exes?
                  Yes, I did but it didn't help.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by JJ2Dogs
                    What type of partition do you have FAT or NTFS??
                    I use NTFS on both the systems.

                    Comment


                    • #11
                      When I start Media Engine at work this is what is displayed.

                      Comment


                      • #12
                        If you had updated, you would not see a red error screen, because I took that out.!

                        -CarComp
                        Get MediaEngine !!!
                        Media Engine Download

                        Comment


                        • #13
                          I use now AUTOPLAY And I am satisfied. It is not so nice, but I donít have any problems with mp3 and films.... I will return to media engine when the v2 will be out.

                          Comment


                          • #14
                            I thought I updated the exe, you were right I didn't

                            I did it now and this is what I see.



                            Not all the icons are displayed and this way it is verry difficult to work with it.

                            Comment


                            • #15
                              EE8Racer, in windows set your regional settings to somewhere in the USA
                              '98 Explorer Sport
                              http://mp3car.zcentric.com (down atm)
                              AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
                              80% done

                              Comment

                              Working...
                              X