Announcement

Collapse
No announcement yet.

Touchscreen arrows - Just making sure

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Touchscreen arrows - Just making sure

    Hey

    I did submit this thru the bug report system, but thought I'd just run it past users as well. From what I've been reading some other people are complaining about touchscreen issues which sound similar to mine.

    The problem is that the touchscreen scroll up/down arrows aren't drawn in the correct location, but the touchzone for them is where they should be. I know where they're supposed to be because my desktop PC gets it right.

    It does it in any resolution, in all skins (both ME2 and ME1 skins, although I've only run ME2) with or without high quality blitted lists on.

    From what I've read the only way to fix this problem is a complete reinstall of windows or system restore.... The first time I ran ME it was working correctly. I tried uninstalling and reinstalling...

    The other thing is that when you scroll down in any of the lists (using remote or keys etc) and you have the touchbar on the screen, the selection curser disappears behind the (permanently displayed) touchbar so you can't see what's selected, and will only scroll up when you go one step below (properly off the screen). I guess that's a simple bit of recoding so it checks whether the touchbar is present when you scroll to the bottom to determine when to scroll the screen up.

    I've attached the screenshot of the arrow problem anyway.. Have a look. If anyone knows an easy solution lemme know!

    Apart from that ME's great, use it every day on the way to work
    Attached Files
    89 Celica, CarPC installed, 1st bday :)
    http://www.fishy.net.nz/carpc/
    • MediaEngine
    • Epia V8000
    • 80GB WD 7200RPM HD
    • Xenarc 700TS
    • SB Live
    • Opus 90W
    • CIMR100 remote
    • Deluo serial GPS
    • D-Link USB radio wired to power antenna

  • #2
    Originally posted by OrangePeel
    From what I've read the only way to fix this problem is a complete reinstall of windows or system restore
    ouch, thats pretty bad. Are you sure about that. Id hate to think if ME wigs out on me i have to reinstal Windows?
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

    Comment


    • #3
      I hate a theory actually...! From what I can see it's the graphics not lining up with the text.. Maybe it's the fact that I have extra large fonts set in my display control panel and that is making the text so big that things go in the wrong places. I know certain parts of windows screw up with the large fonts too (eg login screen).

      I'll try changing back to normal fonts and see if that fixes the problem when I'm next in the car...
      89 Celica, CarPC installed, 1st bday :)
      http://www.fishy.net.nz/carpc/
      • MediaEngine
      • Epia V8000
      • 80GB WD 7200RPM HD
      • Xenarc 700TS
      • SB Live
      • Opus 90W
      • CIMR100 remote
      • Deluo serial GPS
      • D-Link USB radio wired to power antenna

      Comment


      • #4
        Make sure that you are not using Large Fonts.... That will mess with those TS buttons.... Its a known bug... Try adjusting your font sizes in the .skn file.


        -CarComp
        Get MediaEngine !!!
        Media Engine Download

        Comment

        Working...
        X