Announcement

Collapse
No announcement yet.

Database not running

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Database not running

    should it be running? If so how? I'm running XP.

  • #2
    Originally posted by ryan
    should it be running? If so how? I'm running XP.
    man you gots to be more specific!
    BossTone74

    Comment


    • #3
      I don`t get my mp3 files list as as filename even if I change it in the settings.ini
      file.

      have more people the same problem or an sollution'?

      Comment


      • #4
        the whole thing is a problem. When I load it up it says "could not reference wmp_exe.exe and it says this 10 trillion times. Also it says "run time error 360, object already loaded.

        this loops and loops and loops. when i finally get in and i get to my mp3 section it says database not running in the top area. when i click an mp3 it spits me back to the main page.

        the bad thing is i can't exit the program without rebooting it.

        Comment


        • #5
          actually it says database status: disabled. I noticed that db_update and appkiller are running. I tried to run the updates but after that it wouldn't load.

          I'm not complaining....just letting you guys know.

          Comment


          • #6
            Do you have WMP9 installed?
            A digital mind lost in an analog world.

            Learn to ask smart questions!
            http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

            My car PC: The Lost Cause!

            Comment


            • #7
              Originally posted by fluffy2097
              Do you have WMP9 installed?
              Yes i do.

              Comment

              Working...
              X