Announcement

Collapse
No announcement yet.

XM Bugs?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • XM Bugs?

    Hi,

    I have been playing around with this and I noticed a couple of bugs... In XM mode the volume buttons on the top left and right do not control the volume at all when I play XM.. I have to go to the EQ function to change the volume

    which brings me to my next bug.. Every time I hit the close button on the EQ screen.. it resets my XM direct module and it is on channel 0...

    as far as hardware/software I am running XP pro.. and I am using a soundblaster Audigy 2 NX

    I tried this both with and without Frodo's MatchVol program running...
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  • #2
    Originally posted by strohj
    Hi,

    I have been playing around with this and I noticed a couple of bugs... In XM mode the volume buttons on the top left and right do not control the volume at all when I play XM.. I have to go to the EQ function to change the volume

    which brings me to my next bug.. Every time I hit the close button on the EQ screen.. it resets my XM direct module and it is on channel 0...

    as far as hardware/software I am running XP pro.. and I am using a soundblaster Audigy 2 NX

    I tried this both with and without Frodo's MatchVol program running...
    I discovered the eq bug a while back and have fixed it. I have been really busy working on several other projects so I havent had time to really work on it. I have found that the volume up and down buttons dont work with the audigy soundcards because of the external hardware features that it possesses. I dont have one of those cards so there is no way for me to troubleshoot it. Sorry.
    Mobile Impact
    Highly innovative car computer multimedia/entertainment system software.
    http://mobileimpact.biz.tm

    Comment

    Working...
    X