Announcement

Collapse
No announcement yet.

Destinator freezing when you approach a speed camera?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Destinator freezing when you approach a speed camera?

    If destinator is locking up / CPU hitting the roof whenever you approach a speed camera read below, I've recently had time to test this bug and I think I've got the answer...

    It is most likely because you have imported all the speed cameras into destinator (using the frontends own import tool) and also have "Add / Display new cameras on the map" enabled (Under Advanced GPS settings).

    When you approach a camera, the frontend will check whether it already exists in the favorites and if not - add it. The SDK is really slow at reading through this information and so if you have thousands of entries you're going to have problems...

    If you have imported all the cameras into destinator then I recommend that you disable "Add/Display New Cameras on the map". It won't stop them appearing, because they've all been added manually anyway.
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  • #2
    I've installed the new beta, and hotfix and still have the freezing problem when I approach a speed camera.
    I've looked for the function "Add/Display New Cameras on the map" in the configuration, but can't find it.
    is there any other way to solve this problem?

    Comment


    • #3
      run the dest3.1 configuration shortcut in C:\destinatorapps

      Comment


      • #4
        Originally posted by caddy_mattee
        I've looked for the function "Add/Display New Cameras on the map" in the configuration, but can't find it.
        run the dest3.1 configuration shortcut in C:\destinatorapps
        I think I've done that allready...

        Comment


        • #5
          Try running it as Destinator3.exe /setup
          My Nissan 200SX @ Silverstone
          NOW SADLY WRITTEN OFF!

          My Car's spec list + pics

          Stealth CarPC fab'ing...

          Comment


          • #6
            It's the very last option on the Adv GPS tab.

            It may be called something slightly different in the newest version, but it's something about displaying/adding cameras to the map
            Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

            Comment


            • #7
              Also note that is is fixed in the final version, whether your cameras are imported or not
              Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

              Comment


              • #8
                sow the problem is that you may not display the camera at the screen.
                ok when this fixes the problem I will uncheck the "display speed camera's" (or something like that).

                thanx monkey!

                Comment


                • #9
                  No....you imported them, so they WILL be shown on the map regardless

                  I'll go insane having to explain this so many times, i know it!
                  Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Ninja Monkey
                    I'll go insane having to explain this so many times, i know it!
                    K Farber, with beens o' right yo. Will not believe manual
                    crap RTFM! foo! There has increased the right to belief
                    the. Who ? My mother has lol wtf. Can you not believe ?
                    [H]4 Life
                    My next generation Front End is right on schedule.
                    It will be done sometime in the next generation.
                    I'm a lesbian too.
                    I am for hire!

                    Comment


                    • #11
                      here is some interesting info.... my PC freezes up when Map Monkey 1.1.3 is running, and it happends randomly. I have to reset the PC and thats not cool when your on the road because that would be impossible! Any ideas NM? i PMed u about this and i updated to the new version and i still have that issue. I am not overheating my pc and everything else works fine on my pc. I turned off the speed cameras too in the configuration.
                      '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

                      Comment

                      Working...
                      X