Announcement

Collapse
No announcement yet.

1.1.3 BETA(3) - Bug Reports

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 1.1.3 BETA(3) - Bug Reports

    Bugs here!

    Keep discussion to a minimum please

    Edit: Can people with errors do the following:

    open your Settings.ini and change or add (if it's not there) the line Debug=On under the [Global] header. You will then find a Debug.log file everytime you run the frontend. Post this as an attachment with your bug report.
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  • #2
    i posted this in the other thread..

    it wont load when i click the gps button in frodoplayer?

    EDIT: Just fixed the so called bug.. i had to add the \Frontend_BETA3\ folder to the location in the frodoplayer.ini file.
    View My Blog


    Click for 2GB FREE on-line storage!

    Comment


    • #3
      mscomm32.ocx error, google it, copy and paste in windows/system32 directory.

      Comment


      • #4
        I am getting the same error on a new install of win2k tryed the copying and pasting bit but still no joy .It works fine on my xp home pc instantly .Am i missing something has anythink else got to be installed for it to work (VB or somthing)
        thanks
        Program aborting close all that you have worked on,You ask to much. You step into the stream,but the water has moved on, This page is not here. Chaos reigns within, Reflect,repent,and reboot.Order shall return
        The car

        Comment


        • #5
          Originally posted by skydiver
          I am getting the same error on a new install of win2k tryed the copying and pasting bit but still no joy .It works fine on my xp home pc instantly .Am i missing something has anythink else got to be installed for it to work (VB or somthing)
          thanks
          yuou have to register it too
          my destinator map resource down permanently

          Comment


          • #6
            Little issues.

            1. CPU Useage 100% when in configuration screen. (Only relised because my lappy started to get VERY hot.)

            2. Sometimes pressing the X in top right to close Destinator, dusn't fully unload the application, causing lots of errors when restarted... ie "application already loaded" etc.

            3. I dont have another bug, just, load speed seems slightly slower than beta2.

            oh, and thanks.

            mick.

            Comment


            • #7
              Error Details:

              Number: 383
              Description: 'Text' property is read-only
              Source: Open_Setup
              Version: 1.1.323 BETA3
              HelpContext: 1000383
              HelpFile:
              LastDllError: 0

              I started having this error after that I imported the red cam db.
              The configuration utlity must to be reconfigured anytime you run ut because all the fields are white...

              I answer to myself...
              If you don't want this error don't touch the % value of the volume of winamp when there's a destinator messagge
              See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

              Comment


              • #8
                I used the software for a good hour today, and the only things that I've found are:

                * Switching to sirf mode just gives me a "GPS not found" -- I'm fairly sure that my receiver supports it, but I'll double check.

                * Using the SAPI plug-in produces double-speak (one in each voice). Disabling voice notification and leaving visual notifications only doesn't work... you still get double voices. I had to leave it at no notifications to stop hearing the D3 voice.

                The other issue that I had of not been able to disable the speed cameras just went away... not sure what I did or didn't do.

                Comment


                • #9
                  In the top left hand corner, there is alittle image of a satalite, with a number next to it, in beta 2 this number used to change, 6 7 9 etc, so i thought it was disaplaying the current number of satalites I was connected to.

                  in beta3, this number is fixxed at 12, even of there isnt a connection... is this a bug or are these numbers relating to something else? and not the number of sats?

                  Comment


                  • #10
                    help

                    After regesting mscomm32.ocx i get the same error but with the mscomctl.ocx file. i am deffenatly missing something here.
                    HELP!!!!
                    Program aborting close all that you have worked on,You ask to much. You step into the stream,but the water has moved on, This page is not here. Chaos reigns within, Reflect,repent,and reboot.Order shall return
                    The car

                    Comment


                    • #11
                      ok fixed it coped file mscomctl.ocx from my xp system and registederd it and all is fine now.
                      How
                      copy both files "mscomm32.ocx" & "mscomctl.ocx" to the system32 folder of your system
                      To regester on XP run
                      C:\WINDOWS\SYSTEM32\REGSVR32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSCOMM32.OCX

                      and on WIN2K run
                      C:\WINNT\SYSTEM32\REGSVR32.EXE C:\WINNT\SYSTEM32\MSCOMM32.OCX

                      Do the same for both files changing only the last bit
                      hope it helps
                      Program aborting close all that you have worked on,You ask to much. You step into the stream,but the water has moved on, This page is not here. Chaos reigns within, Reflect,repent,and reboot.Order shall return
                      The car

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by viguera
                        I used the software for a good hour today, and the only things that I've found are:

                        * Switching to sirf mode just gives me a "GPS not found" -- I'm fairly sure that my receiver supports it, but I'll double check.

                        * Using the SAPI plug-in produces double-speak (one in each voice). Disabling voice notification and leaving visual notifications only doesn't work... you still get double voices. I had to leave it at no notifications to stop hearing the D3 voice.

                        The other issue that I had of not been able to disable the speed cameras just went away... not sure what I did or didn't do.
                        You can't just switch to sirf mode, you need to re-configure your GPS into sirf first!
                        Laidback


                        The ultimate CarPC - Wow!

                        Comment


                        • #13
                          maybe using sirfdemo.exe, may i add

                          Comment


                          • #14
                            Lot of error messages using red cams alert.
                            I'm using italian database on new 2004 italian maps
                            See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

                            Comment


                            • #15
                              I did try sirf mode, but a voice says: not enough sats. It so unstabil. And in NMEA it also connect faster. Only have bad experience with Sirf Dont know were the probs are...in D3 or in my gps reciver..
                              P4.1,8 - 512 ram - Power: M1-ATX 6-24V DC/DC - HU: Blaupunkt Seattle MP74 - Lcd: lilliput touch. - GPS rec. Navilock NL-202U ( USB).- 2 usb for ex. - 1 cardread. 9 in 1. - Softw.: MapMonkey - Frontend: Roadrunner

                              Comment

                              Working...
                              X