Announcement

Collapse
No announcement yet.

Going from Beta3 to realease of 1.1.3

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Going from Beta3 to realease of 1.1.3

    Problem? Or just sats not locked?
    I just uninstalled Beta3 adn deleted C:\destinatorapps (backed up maps and .dll) and installed map monkey. This pops up every 5 seconds or so, I'm inside on the laptop so my GPS isnt locked (barely seeing 1 sat) and its snowing outside so im not gonna go out and stand there with the laptop.....

    Error Details:

    Number: -2147211500
    Description: Index out of bounds
    Source: AdvGPS_Satellites
    Version: 1.1.340
    HelpContext: 1000440
    HelpFile:
    LastDllError: 0

    Is this a common thing since the program has No idea where it is on the map or do i have a problem with install? It does this with and withough Adv GPS checked and before and after maps added

    Thanks
    Andy

  • #2
    Yep, it's because you aren't seeing any satellites, it shouldn't happen with advanced gps off though

    Can't believe I missed this! Going to have to release a fix now!
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

    Comment


    • #3
      Hi

      I'm also getting this error.

      The messages goes away if I don't use 'Advanced GPS'. Enable that option, and the error box keeps popping up.

      thanks

      Comment


      • #4
        Can you guys try this:

        http://homepage.ntlworld.com/shaunjo...key_SatFix.zip

        Should sort both the satellite problem (though untested) and the error when closing Map Monkey via the 'X'
        Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

        Comment


        • #5
          Originally posted by Ninja Monkey
          Can you guys try this:

          http://homepage.ntlworld.com/shaunjo...key_SatFix.zip

          Should sort both the satellite problem (though untested) and the error when closing Map Monkey via the 'X'
          Nope -

          Error Details:

          Number: -2147211500
          Description: Index out of bounds
          Source: AdvGPS_Satellites
          Version: 1.1.342
          HelpContext: 1000440
          HelpFile:
          LastDllError: 0

          Although I am sitting in a basement carpark with no GPS signal.

          Comment


          • #6
            Hmm, ok... try again!

            http://homepage.ntlworld.com/shaunjo...ix.zip?nocache
            Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

            Comment


            • #7
              Yes - that did it.

              No more error message popup.

              Thanks.

              Comment


              • #8
                Works
                Awesome job!

                Comment


                • #9
                  NM... sorry for the PM i sent ya, i didnt see your latest thread about PM's.... here ya go... if i use a big map (all of western US), it shows incorrect GPS info. It thinks im somewhere completely different, not to mention it always says that i have "0" satellites acquired all the time. I set the correct COM port and 4800. Any ideas? I can now confirm that its doing that for all the maps i use, even smaller maps. It doesnt show me where i am correctly. (random location)
                  '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

                  Comment


                  • #10
                    Are you sure you have a lock?
                    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

                    Comment


                    • #11
                      i always have 8-10 satellites in my drive way.... very strange... i dunno why it wont see anything now...
                      '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

                      Comment


                      • #12
                        now it seems like im gettin half as many satellites than i did b4 even when reverting back to 1.1.3B3... very weird.... hmmm
                        '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

                        Comment


                        • #13
                          New Issue with Frodoplayer 1.09 Take 3:

                          Any idea why the artist - track isnt showing up from frodoplayer? hmmmm, the window bar of mapmonkey is taking over and i cant see the frodoplayer bar on the top... it seems as though the embedded feature isnt working the same in terms of window focus anymore.... hmmmm
                          '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

                          Comment


                          • #14
                            Rather than start a new thread...

                            Next Problem:
                            MM opens as a new window in Frodoplayer, and is 800x600 vs my 1200x720 (laptop widescreen.....)

                            Comment


                            • #15
                              try re-downloading the zip I posted and try again...using "Map Monkey - [GPS]" as the window title
                              Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

                              Comment

                              Working...
                              X