Announcement

Collapse
No announcement yet.

Strange Bug in MM...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Strange Bug in MM...

    Hi!
    I reinstalled the OS on my carpc about 10 days ago, then I install RoadRunner and the lastest version of Map Monkey. I uses a Pharos GPS in Advanced GPS mode with Sirf protocol. Everything worked flawlessy for some days but, 2 days ago, when the pc woke up from the hibernation MM said "GPS not found". No matter how many times I tried to reconnect. Of course the GPS was perfectly recognized by WinXP. Then I tried to delete settings.ini, restart MM, configure it for the first time, and it worked. However, if I close and restart MM again, the configure windows pop up again (settings.ini was altready saved correctly!) and then the program won't work anymore. If I delete settings.ini again, I get the same situation.

    What can I do? Reinstall MM? Is this a known bug?

    Thanks in advance,

    Garo
    Garo

    Author Of:
    CarPC Installation on my Seat Toledo

  • #2
    There are some required fields in settings.ini that the configuration won't recreate, you should never delete it.

    I think there may be a problem with your GPS and SiRF mode...try using NMEA and see how you go on

    (You'll probably have to reinstall Map Monkey to fix the settings problem)
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

    Comment


    • #3
      Sirf is not a problem, since it worked correctly for about a week (before that I used NMEA, instead).

      Tomorrow I'll try reinstalling it.

      Thanks!
      Garo

      Author Of:
      CarPC Installation on my Seat Toledo

      Comment

      Working...
      X