Announcement

Collapse
No announcement yet.

No maneuvers

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No maneuvers

    Hello,
    MapMonkey didn't make any maneuvers.
    GPS is OK.
    My Position ist shown right on the map with a little steeringwheel. It moves when i drive.

    when i start the C_Client.exe in C:\DestinatorApps\Destinator
    and type in an Destination, it says "drive Carefully", but then there where no more maneuvers.
    When i look at the "maneuver list dialog" it shows me:

    maneuver count: 23 (i.e.)
    current maneuver index: -1
    distance to current maneuver: -1

    1-> .... ->4
    2-> .... ->26
    .
    .
    .

    there must be something wrong, or not? an index and a distance "-1"??
    What did i wrong?? Please help me!

  • #2
    Originally posted by kranze
    Hello,
    MapMonkey didn't make any maneuvers.
    GPS is OK.
    My Position ist shown right on the map with a little steeringwheel. It moves when i drive.

    when i start the C_Client.exe in C:\DestinatorApps\Destinator
    and type in an Destination, it says "drive Carefully", but then there where no more maneuvers.

    there must be something wrong, or not? What did i wrong?? Please help me!
    I don't think you have done anything wrong.

    I have exactly the same problem. No reinstallation solves the problem.

    I have found that other people has this problem aswell,
    it is most likely not a problem with mapmonkey,
    it a probably a genuine destinator bug:

    http://www.mtekk.com.au/forums/viewtopic.php?t=5686

    Very strange bug!

    /Bushman

    Comment


    • #3
      Now it works for me, I havn't a clue exacly whay I did to make it work.

      However this is what I did:
      *Uninstalled mapmonkey and deleted the c:\destinatorapps catalog
      *erased all destinator related things in registry using regedit
      *checked so there was no other c:\destin~1 catalog.

      Then I installed the old 1.0-DestinatorSDK.zip (v2.0) and made some navigation (that worked).
      After that I erased that old SDK and reinstalled mapmonkey (for the millionth time, almost), and finally it worked.!

      Very strange....

      /Bushman

      Comment


      • #4
        You can check if it's a Destinator or Map Monkey bug by just running Destinator itself - \DestinatorApps\Destinator\C_Client.exe
        Laidback


        The ultimate CarPC - Wow!

        Comment

        Working...
        X