Announcement

Collapse
No announcement yet.

MM ends my trip when going to main skin

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MM ends my trip when going to main skin

    I can't find any information about this so I guess I have to start a new thread...

    When I open MM from RR, everything works just fine. I pick my destination, and start driving. After a while I want to change the music, so I hit the 'back button' in the RR skin. I change the music and I can hear that MM is working just fine, because it tells me about speed cameras etc even if the window is not active.

    But my problems start when I want to go back to navigation view.

    In stead of open and continue the route I just started, MM launches from scratch, and I have to type in my destination again....:-(

    The code in the 'back' button in RR skin is EXIT, but I have tryed with MAIN as well to try to go to main menu without ENDING MM, just leaving it inactive for a few minutes...:-)

    Do you have any ideas what to do??

    FiGu

  • #2
    Ok, that's the problem, EXIT close MM and return to previous skin, if you don't want to close MM you must use CLOSE to only return to previous skin.

    regards

    Comment


    • #3
      Thanks man!! I haven't tested yet, but it sounds logical.

      FiGu

      EDIT: This dit not solve my problem. MM doesen't end when I leave it, because I can hear it in the backgroud. The problem appears when I go BACK to MM. MM starts over again!! The code in RR for opening MM is "GPS"...

      Comment


      • #4
        Nope...:-( Didn't help! The problem is not that MM ENDS when I click BACK in RoadRunner, but MM starts over again when I choose GPS for the second time...

        When I click BACK, MM keeps running in the background, giving me instructions on where to go and upcomming Gatso's, but when I want to see the map again, and click GPS in RR, MM starts over again and delete the route I'm following.

        Comment


        • #5
          Have you configured RRConfig OK?

          revise your configuration: use MapMonkey as GPS program the path to mapmonkey and the GPS window name to "MM""

          regards

          Comment


          • #6
            It's definitely the RR config. If you don't have it set correctly it will start a new instance of MM when it should just grab the one that's already running.

            Just make sure you've selected Map Monkey as the GPS mode and set the path correctly. The window name shouldn't really be needed for MM.
            Old setup
            Epia M10k, Cubid 2699R case, 512MB, 40GB 3.5" drive
            New setup
            Optiplex 260SX (2.8GHz P4, 512MB, 30GB, DVD)
            Xenarc 700IDT, USB hub, 802.11g, bluetooth, P2140, P5V

            Comment


            • #7
              Hmmm... This is so strange. The GPS Mode is set to Map Monkey, and I have the path to mm.exe in both "Map Monkey path" and "GPS path". But the error still appears... Any other suggestions??

              Comment


              • #8
                Anyone?! Please!!

                Comment


                • #9
                  UPDATE: This seams to be a RR problem, because it is not happening when I use other skins....

                  In my RR skin, I use the GSP command to to start MapMonkey, and I really find it strange that it starts a new MM instead of opening the active MM window...

                  FiGu

                  Comment

                  Working...
                  X