Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Go Home" Problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Go Home" Problem

    Oki. I have searched. Meby I Suck at search but I can't get GO HOME to work.

    I a config I write a coordinates to my home (under OTHER-> HOME LOCATION)

    My coordinates are:
    Longitude: 60.572318
    Latitude: 9.11218

    So what I am wondering is why I get
    UNABLE TO ROUTE TO THIS COORDINATES when I push GO HOME button?

    I got also error: UNABLE TO FIND ADDRESS when I push CHECK ADDRESS in a config.


    Can any one tell me how to get GO HOME button to work?


    BTW: I can ROUTE MANUAL to those coordinates.
    Project done in: [####################] - 85%
    - Custom center console
    - Custom trunk
    Se my project here

  • #2
    I had the exact same problem. It turned out that I entered Longitude into Latitude field and vice versa. Try to switch values in config.

    Comment


    • #3
      hehe. It worked THAX man. But I am wondering if NM has a "bug" in the software becouse when I try to add a speed camera at the same location the coordinates I get are:
      Longitude: 60.572318
      Latitude: 9.11218

      but go home in config I hat du swith them..

      Well not a critical "bug" if you can call it a bug at all. as losg as it works

      Thank you. Now I can navigate to my home without getting lost :roll
      Project done in: [####################] - 85%
      - Custom center console
      - Custom trunk
      Se my project here

      Comment

      Working...
      X