Announcement

Collapse
No announcement yet.

Official Bug report

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Official Bug report

    Put only the bugs here, I will make a new thread for each when I treat it or when he is solved.

    thanks

    PS, if moderator could make of this thread a post-it it would be nice, thank
    www.media-car.fr.st
    The first Belgian PC fully integrated in a car :)

  • #2
    Hi Coyote

    Firstly, I love mediacar its a great program. However I have a bug with 1.8

    I was using 1.3 but just installed 1.8 and I get the Runtime error 13 at startup. It takes me to the setup screen but some options are missing and I can't click OK.

    Ive gone back to using 1.3 for now as it works fine, I have a celeron 433 128 MB Ram, Radeon 9200 and am running Windows 98

    Thanks

    Comment


    • #3
      Originally posted by Vicked
      Hi Coyote

      Firstly, I love mediacar its a great program. However I have a bug with 1.8

      I was using 1.3 but just installed 1.8 and I get the Runtime error 13 at startup. It takes me to the setup screen but some options are missing and I can't click OK.

      Ive gone back to using 1.3 for now as it works fine, I have a celeron 433 128 MB Ram, Radeon 9200 and am running Windows 98

      Thanks
      Remove the entire "mediacar" folder and install V1.8 again
      www.media-car.fr.st
      The first Belgian PC fully integrated in a car :)

      Comment


      • #4
        Maybe its just me but I can't feel any sound change moving Equalizer sliders. And that's from the first MediaCar release.
        <>My previous Car PC<>

        Comment


        • #5
          Originally posted by nijel
          Maybe its just me but I can't feel any sound change moving Equalizer sliders. And that's from the first MediaCar release.
          By fefault the Winamp preamp is Off (Label at bottom of the slider is Red) , you need to click twice onto the winamp preamp slider or press "P" when this slider is selected to toggle mute.
          www.media-car.fr.st
          The first Belgian PC fully integrated in a car :)

          Comment


          • #6
            Originally posted by coyote
            By fefault the Winamp preamp is Off (Label at bottom of the slider is Red) , you need to click twice onto the winamp preamp slider or press "P" when this slider is selected to toggle mute.

            Sorry. My bad. I haven't use Winamp before. MediaCar makes me to use it. Which is not so bad.

            Thanks.
            <>My previous Car PC<>

            Comment


            • #7
              in V1.8.1 the Date/Clock display space conflicts with the repeat/shuffle icons
              Scott

              MCS-PC
              Epia M-10000
              XP Pro; 512MB; 60GB (2.5")
              Panasonic Slot SlimDVD/CD-RW
              7" Lilliput (Touchscreen)
              Casetronic C137 w/ 90W PSU (Temp)
              19V Laptop Adapter (Temp)

              Comment


              • #8
                Originally posted by ose-ml320
                in V1.8.1 the Date/Clock display space conflicts with the repeat/shuffle icons
                I have completely forgotten these two icons when I have updated the skin.

                For this moment you can change yourself the position in the skin file if you want.
                www.media-car.fr.st
                The first Belgian PC fully integrated in a car :)

                Comment


                • #9
                  Originally posted by coyote
                  I have completely forgotten these two icons when I have updated the skin.

                  For this moment you can change yourself the position in the skin file if you want.

                  I did it for him.
                  Attached Files
                  <>My previous Car PC<>

                  Comment


                  • #10
                    Video playing problem.

                    I am not sure if this is a bug or because of my setup.
                    I am using PSone moded screen so this is the main problem.
                    On my regular monitor (@ 1024x786) and I am running Mediacar 1.8 at 640X480 everything working fine. Video is playing fine with no stretch or distortion.
                    When I switch to my PSone screen @ 60x480 there are problem when playing video (Divx). Video is playing on 1/2 screen. I mean I can only see the bottom 1/2 of the image. However, in XP Pro Window Media player the video play fine (I have to disable some setting like RBG, underlaying stuff under performance to make it work).
                    Basically when I use my moded PSone screen, the only player that can play video, dvd is Media Player. WinDVD, MediaCar Divx doesn't work.
                    Is there any setting in MediaCar so that I can change like in Win Media Player to have the video playing without stretch, distortion?
                    Thanks Coyote, you do a fantastic job on this program man.
                    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
                    89 Supra Turbo P3 [email protected]/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
                    Y2K Accord Dell GX150
                    RoadRunner is the best FE PERIOD
                    EmoRebellion is a SCAMMER

                    Comment


                    • #11
                      solution for external GPS and DVD

                      put all the programs that you want to run inside of MediaCar folder. Everything worked for me perfectly embedded. Coyote maybe this is a bug or something. Great work.

                      Comment


                      • #12
                        Not really a bug, but in the MP3 module, the portion of letters in the folder name that drop below the baseline like a "p" "q" 'g" are cut off.

                        I changed the height of L08 in the audioplayer.skin file from 20 to 22 and it works fine.
                        Scott

                        MCS-PC
                        Epia M-10000
                        XP Pro; 512MB; 60GB (2.5")
                        Panasonic Slot SlimDVD/CD-RW
                        7" Lilliput (Touchscreen)
                        Casetronic C137 w/ 90W PSU (Temp)
                        19V Laptop Adapter (Temp)

                        Comment


                        • #13
                          hi coyots,

                          just when u added the time to the interface, i noticed this.. (see pic) im not sure if it has been mentioned b4 or u know about it, but i just thought id mention it anyways.
                          Attached Files
                          It aint no family car.

                          SEE MK2 At : -
                          http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=22810

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Freeman
                            hi coyots,

                            just when u added the time to the interface, i noticed this.. (see pic) im not sure if it has been mentioned b4 or u know about it, but i just thought id mention it anyways.
                            7 posts up, and solution 5 posts up
                            For me I just commented out the time/date, since I have a clock in the car
                            Scott

                            MCS-PC
                            Epia M-10000
                            XP Pro; 512MB; 60GB (2.5")
                            Panasonic Slot SlimDVD/CD-RW
                            7" Lilliput (Touchscreen)
                            Casetronic C137 w/ 90W PSU (Temp)
                            19V Laptop Adapter (Temp)

                            Comment


                            • #15
                              Hi Coyote

                              just one problem when hide mouse is selected the tool tips can still be seen.

                              Thanks

                              Computer - Via Epia M10000 256MB 40GB HD
                              Power - Morex DC-DC PSU With Shutdown Controller
                              Display - Xenarc 700TS
                              GPS - Hiacom USB
                              Radio - dlink Radio USB
                              Network - Netgear Wireless USB
                              Software - WinXP - Mediacar - Destinator 2

                              Comment

                              Working...
                              X