Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fixed the radio module for stretched 800x600 brushed metal skin

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fixed the radio module for stretched 800x600 brushed metal skin

    OK I've fixed the errors in the stretched 800x600 radio skin (the default radio by coyote, not confused's). You can download it here http://www.my105e.com/febsperanza/St...dio_player.zip. It is also included in the brushed_metal.zip file.

    Let me know if there's anymore errors that I've made.
    Brushed Metal Skin
    http://www.geocities.com/febsperanza]
    MIA at the moment
    [please email me instead of pm]

  • #2
    This works, but only after I get the following:

    Eror Number: 380
    Invalid property value

    Debug Information:
    MEDIACAR.Frm_radio_player.LoadSkin

    Wierd thing is I get the same error for every screen using the Lagune skin, but for the most-excellent brushed metal, I only get it upon choosing the radio, then after dismissing the dialog all is sweetness and light.

    Anyone know the cause of this?

    Thanks
    .//Daren
    (Epia M10000/C134) (C137/MII 10000) Liliput /Opus 150W/DVD/512MB/80GB/Hummer H1
    MediaCar/CoPilot7/Routis

    Comment


    • #3
      Installed the fonts yet?
      Brushed Metal Skin
      http://www.geocities.com/febsperanza]
      MIA at the moment
      [please email me instead of pm]

      Comment


      • #4
        fonts? Umm, I must have misssed that, I'll go back through the thread and find that post.

        Sorry if this one has been asked/solved a million times already.
        .//Daren
        (Epia M10000/C134) (C137/MII 10000) Liliput /Opus 150W/DVD/512MB/80GB/Hummer H1
        MediaCar/CoPilot7/Routis

        Comment


        • #5
          yep, thats what it was. I must have been day dreaming when that was mentioned. My appologies.

          I bought a new head unit to match the skin today! It has a red night-glow illumination that goes really well with the skin.

          The other reason - besides matching your skin - was to provide an AUX input. In vehicle the manufacturer added that in the following model year so I had to get something else.
          .//Daren
          (Epia M10000/C134) (C137/MII 10000) Liliput /Opus 150W/DVD/512MB/80GB/Hummer H1
          MediaCar/CoPilot7/Routis

          Comment


          • #6
            Originally posted by febsperanza
            Installed the fonts yet?
            I have the same error, but as soon as I switch to this skin, and I have installed fonts
            '93 Opel Vectra A with Custom Dash with 7" lilliput
            VoomPC/M1-ATX/M10K/256 RAM/20GB 2,5' HDD/Gemtek USB Radio/WinLite/RoadRunner
            http://zvi.home.ge/pics/?dir=vextra

            Comment


            • #7
              feb?
              '93 Opel Vectra A with Custom Dash with 7" lilliput
              VoomPC/M1-ATX/M10K/256 RAM/20GB 2,5' HDD/Gemtek USB Radio/WinLite/RoadRunner
              http://zvi.home.ge/pics/?dir=vextra

              Comment


              • #8
                to run mediacar at 800x600 is it only necessary to replace the skins or are there other configuration items i need to be aware of? one video driver for my car supports the proper resolution, but it doesn't have dual monitor control (im running on a laptop and need to be able to shut off the laptop lcd) so i cant use it. the one with dual monitor control doesnt support the proper resolution. i wonder whats involved with merging the two......... maybe compare registry entries.........

                Comment


                • #9
                  Originally posted by zvi
                  I have the same error, but as soon as I switch to this skin, and I have installed fonts
                  Hmm as far as I know that error is because of the fonts that have not been installed. There are two fonts that you need to install: arial narrow and lcd. Make sure you have installed both and let us know if you still have the problem. Maybe Coyote or Confused can lend a hand?

                  Robr,
                  I'm not sure a to what you're getting at. I gather you have two monitors in your car with different resolutions? And you want both to run mediacar with two different resolutions? Wow! If so, I really don't know the answer to that.
                  Brushed Metal Skin
                  http://www.geocities.com/febsperanza]
                  MIA at the moment
                  [please email me instead of pm]

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by febsperanza
                    Hmm as far as I know that error is because of the fonts that have not been installed. There are two fonts that you need to install: arial narrow and lcd. Make sure you have installed both and let us know if you still have the problem. Maybe Coyote or Confused can lend a hand?

                    Great, I did not have Arial Narrow, ow it works, Thanks
                    '93 Opel Vectra A with Custom Dash with 7" lilliput
                    VoomPC/M1-ATX/M10K/256 RAM/20GB 2,5' HDD/Gemtek USB Radio/WinLite/RoadRunner
                    http://zvi.home.ge/pics/?dir=vextra

                    Comment


                    • #11
                      but how should I make my radio work?
                      I messed up everithing: what do I have to install to have radio working in MC?

                      I have Gemtek USB Radio, MC 1.9.1, this Radio skin, and Confuse's radio module (I have installed Radiator from those files), but Radio work only with it's own software, no radiator, no MC give any sound.
                      I have connected audio out of my radio to CD in, specified "line in type" in Radiator as "CD Player" but nothing.
                      What do I do wrong?
                      and just a question, how MC radio skin, radiator, winamp line-in plugin (this is also working somewhere, as i got) Confuses Radio Supplement relate to eachother?
                      which of them should I have installed and which not?
                      '93 Opel Vectra A with Custom Dash with 7" lilliput
                      VoomPC/M1-ATX/M10K/256 RAM/20GB 2,5' HDD/Gemtek USB Radio/WinLite/RoadRunner
                      http://zvi.home.ge/pics/?dir=vextra

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by zvi
                        but how should I make my radio work?
                        I messed up everithing: what do I have to install to have radio working in MC?

                        I have Gemtek USB Radio, MC 1.9.1, this Radio skin, and Confuse's radio module (I have installed Radiator from those files), but Radio work only with it's own software, no radiator, no MC give any sound.
                        I have connected audio out of my radio to CD in, specified "line in type" in Radiator as "CD Player" but nothing.
                        What do I do wrong?
                        and just a question, how MC radio skin, radiator, winamp line-in plugin (this is also working somewhere, as i got) Confuses Radio Supplement relate to eachother?
                        which of them should I have installed and which not?
                        Hehe, can't help you with that. I'm in the Creative Department
                        Brushed Metal Skin
                        http://www.geocities.com/febsperanza]
                        MIA at the moment
                        [please email me instead of pm]

                        Comment

                        Working...
                        X