Announcement

Collapse
No announcement yet.

Program won’t start…. Help me please…

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Program won’t start…. Help me please…

    Hi there!

    I have used MediaCar the last two months, and find it very sweet. No problems at all… until now! Previous I had MediaCar running on an old laptop placed underneath my seat, but yesterday it went up in smoke L not the car, but the laptop. Today I bought a used pc (1200mhz AMD, 40 GB, 512mb, PCI soundcard, PCI videocard) and went straight home to install all the software I need in my Land Rover Discovery. I installed MediaCar v1.9.0 and the patch v1.9.1b, and clicked the desk-top icon…

    The program returns an error right away… "Subscript out of range" ????
    I have tried over and over - installed and uninstalled the program many times in different directories, but without any luck…. :-(

    Have anyone any great ideas of what to do?

    Hope to hear from you out there.

    Jagger
    Attached Files

  • #2
    I just got the same error.
    CarPC #3: 99% Complete
    Pentium M 1.7Ghz, 1GB DDR2 RAM
    DVD/CD-RW installed in dash below monitor
    OEM LCD relocated for 7" Touchscreen
    Wi-Fi, GPS, PS2 controllers...
    500+ full albums
    4,000+ video games
    music videos, movies, & more!
    old carPC

    Comment


    • #3
      If you get the error: "Subscript out of range", check your sound card and/or drivers. Worked for me after i put in a sound card.
      CarPC #3: 99% Complete
      Pentium M 1.7Ghz, 1GB DDR2 RAM
      DVD/CD-RW installed in dash below monitor
      OEM LCD relocated for 7" Touchscreen
      Wi-Fi, GPS, PS2 controllers...
      500+ full albums
      4,000+ video games
      music videos, movies, & more!
      old carPC

      Comment

      Working...
      X