Announcement

Collapse
No announcement yet.

RR Compiling issue...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RR Compiling issue...

    I've recompiled the last version of RR in Vb6.
    I haven't Mappoint so I removed every references from the project and now it works great but...
    when i load new RoadRunner.exe in my car it show me: "Unable to load ActiveX Object"...
    I don't understand what is the problem...

    some suggestions?

    Thanks!!!

  • #2
    Check your RR.ini to see if any references to Mappoint are enabled or anything else that may use an activeX control.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gobby View Post
      Check your RR.ini to see if any references to Mappoint are enabled or anything else that may use an activeX control.
      ooooooooook, i'm going to try.

      Comment


      • #4
        The other thing to do is to strip copy an original rr.ini into the folder and see if it then works.

        Have you added any ActiveX controls to RR? if so, is it registered in Windows?

        Comment


        • #5
          Originally posted by Gobby View Post
          The other thing to do is to strip copy an original rr.ini into the folder and see if it then works.

          Have you added any ActiveX controls to RR? if so, is it registered in Windows?
          yes, it is registered.

          Comment


          • #6
            solved...
            oooppssss... there was another activex...

            thanks...

            Comment

            Working...
            X