Announcement

Collapse
No announcement yet.

Video Playback issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Video Playback issue

    Hi,
    today I noticed a bad problem with RR. When I press the video button (no metter what skin I use) the video skin is loaded but RR crashes, it stops working and I have to press ctr alt canc to close it. Win media player is pointed fine in RR config, in addition Win media player work fine as standalone player. any suggestion? tnx
    MArco

  • #2
    video problem

    are you useing windows media player or windows classic player ,

    you should be useing windows classic player which comes with rr look in rr folder then change the rr config to point it,

    if you hav'nt got dvd set make sure you check the use built in player tab.

    Comment


    • #3
      I use classic, and RR ini points to classic. tnx

      Comment


      • #4
        Try deleting the Video.ini in the Road RUnner folder. I have had this get corrupted or whatever, and then video fails to load. The file keeps the location of the video to resume it when you exit and then go back to the video player.
        Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

        My Fiero Build Thread

        Comment


        • #5
          ok, I deleted video.ini, same problem.
          so I replaced video.m3u with the one from guino zip file and video player does not crash anymore...
          But...
          If I chose divx video, my player works fine, if I play mpeg videos or other stuff, RR crashes.

          Do you know why?

          (WmediaPlayer Classics works fine with all these videos)

          Comment


          • #6
            anyone, please?

            Comment

            Working...
            X