Announcement

Collapse
No announcement yet.

Directory list problems

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Directory list problems

    I can't get the directory list show up on a different screen than audio_browser.skin

    I have those working lines in the file audio_browser.skin:
    Code:
    S01,338,090,287,151,255,100,000,255,100,000,255,100,000,255,100,000,255,100,000,000,000,000,TRUE,14,"8Pin Matrix"
    S02,338,260,287,151,255,100,000,255,000,000,000,000,000,255,100,000,000,000,000,TRUE,14,"8Pin Matrix"
    When I add those to another skin file (audio_browser_adv.skin) the playlist shows up, but not the directory list. What am I doing wrong ?

  • #2
    Did you add an SD line to the "other" skin or use a SETPATH command after the "other" skin is loaded?
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

    Comment


    • #3
      Wow, that worked. I wonder why the SD-line isn't required for audio_browser.skin, but oder skins ?! Anyway, thanks alot .

      Comment


      • #4
        Originally posted by Konrad View Post
        Wow, that worked. I wonder why the SD-line isn't required for audio_browser.skin, but oder skins ?! Anyway, thanks alot .

        The audio_browser, audio_player, picviewer, launch, skin_browser, etc. (RR default) skins have their own set of built in properties.

        All non-standard skins, you need to "give" it the appropriate properties.
        Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

        Comment

        Working...
        X