Announcement

Collapse
No announcement yet.

CLDEL - Can't get this command to work

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CLDEL - Can't get this command to work

    I have been trying all morning to get this damn command to work.
    Can't get it to happen.

    I have a custom list created and loaed. I can make selections from it, add to it and everything else using the CL commands.
    I want to be able to Delete from the custom list as well but the CLDEL command just isnt doing it.
    Button code as follows.

    I am trying to get it to work with a variable set from the OSK using a script I made. using the CLDEL;$ListNumber$ command after the number is entered from the OSKTOVAR;LISTNUMBER command. I know the OSK is setting the variable correctly because other items in my script work fine. ANy help is appreciated.
    I am using Ride Runner newest version
    CLDEL;4

    THANKS
    New Age Garmin - Skin for RR
    New Age Slider - RR SKin In Progress
    "It's called CODE because I don't want you to know"

  • #2
    here is a snipet from the debug.txt

    2/22/2009 11:16:24 AM: Que Exec: True, confirm.skin, "CLDEL;4", False
    2/22/2009 11:16:24 AM: Executing: CLDEL;4
    2/22/2009 11:16:24 AM: Leave Exec: False, confirm.skin, CLDEL;4, False
    New Age Garmin - Skin for RR
    New Age Slider - RR SKin In Progress
    "It's called CODE because I don't want you to know"

    Comment


    • #3
      Never mind got it working... Error on my end..
      Thanks for the no help yet...
      HE HE HE>..
      New Age Garmin - Skin for RR
      New Age Slider - RR SKin In Progress
      "It's called CODE because I don't want you to know"

      Comment

      Working...
      X