Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wrong screen loading - winamp pl disappears

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wrong screen loading - winamp pl disappears

    I updated to the December release after uninstalling the previous ver.

    Then the problems started...

    Running DX4 skin..

    Winamp will not keep a playlist.. I can set a playlist, and when you launch RR it removes EVERYTHING from that playlist... I can load a playlist in RR, shut it down, and restart it, and poof, it's empty again...

    I also had an issue where the first menu screen displayed the speedo correctly, but the second menu screen did not... the top and bottom portin isnt there, only center.

    I am running a Dell Studio Hybrid, 3GB DDR2, T6400, 250gb hd.. 800x600 4:3... running XP pro..

    I then installed an application I shouldn't have, and it borked my computer, so I installed 7 Ultimate..

    Got everything set back up, as far as TS drivers, DX4, iG, etc etc... double and triplechecked my config, and everything is as it should be..

    STILL having an issue with not saving playlist/keeping playlist, even though it worked perfectly in the previous release.. STILL having an issue with the top and bottom of the speedo on the second menu screen not appearing correctly (at all, really)..

    And now.. Here's even screwier...

    I try to launch GPS either from main menu or from the music screen, and it launches the 'themes' menu (where you choose color theme) and then locks up..

    Whiskey Tango Foxtrot, over.

    I have double checked that the link is correct in setup and in the .ini....

    I have not tried the 1/1 release...


  • #2
    Really? Nothing?

    Comment


    • #3
      Please make a debug log -- and if you don't use Phonecontrol.net or mapmonkey, I highly suggest you try 1/1/10, then make a debug log if you still have the same issues.
      Ride Runner RR's Myspace

      "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
      "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

      Comment


      • #4
        jparks, you did remove the kill winamp from dx4 right?
        and
        you got the updated files from the DX4 thread right?
        -Thanks
        Mitch
        www.rush2112.net

        "Did you test it in carwings??"

        Sun, Come shine my way
        May healing waters bury all my pain
        Wind, Carry me home
        The fabric of reality is tearing apart
        The piece of me that died
        Will return To live again

        Comment


        • #5
          kill winamp from DX4 did the trick, reinstalling killed the mapping issues...

          Weird how an install would corrupt all by itself, but it's working now..

          Comment


          • #6
            i dont see how an install (of riderunner) get corrupts
            unless a file was inuse, but the installer would have told you during the install

            Dx4 is a massive skin, and does need a update
            i always say when in doubt try it on carwings
            -Thanks
            Mitch
            www.rush2112.net

            "Did you test it in carwings??"

            Sun, Come shine my way
            May healing waters bury all my pain
            Wind, Carry me home
            The fabric of reality is tearing apart
            The piece of me that died
            Will return To live again

            Comment

            Working...
            X