Announcement

Collapse
No announcement yet.

asio4all + vac on windows 7 no stereo

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • asio4all + vac on windows 7 no stereo

    asio4all + vac on windows 7 no stereo
    HI, i have a D2x card with i3 core 530 on intel DH57JG mobo.

    WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 bit.

    i am using winamp (riderunner) with KS output going to VAC,

    then to CONSOLE vst host, with ASIO4ALL connecting vac and asio.

    but the output is a DUAL MONO, no stereo just one of the channels duplicated.

    no balance control over winamp or in windows sound options.

    in winamp there is no change during balance change, in windows one of the channels just controls the volume the other does nothing.

    please help!

    tried with centrafuse and winamp without any plugin, just by making VAC defaoult in windows but same.

    without ASIO4ALL VAC and VST host every thing is fine. but digital control over CROSSOVER

  • #2
    I have no experience with any of the asio stuff, but I have seen a working asio + foobar2000 + win7(not sure of vers) + RR setup. The user was Skypainter, not on here too often but maybe try a PM to him and see if he could offer any help with your setup.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

    Comment


    • #3
      i have a working winamp/audiomulch setup

      will post in your other thread..
      My OLD 2001 Mitsubishi Eclipse GT:
      "The Project That Never Ended, until it did"


      next project? subaru brz
      carpc undecided

      Comment

      Working...
      X