Announcement

Collapse
No announcement yet.

Appcrash

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Appcrash

    Hi

    My big problem. RideRunner is creasing all the time

    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: RideRunner.exe
    Application Version: 1.0.0.0
    Application Timestamp: 4e614349
    Fault Module Name: ntdll.dll
    Fault Module Version: 6.1.7601.17514
    Fault Module Timestamp: 4ce7b96e
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 00056468
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4
    Locale ID: 1060

    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: RideRunner.exe
    Application Version: 1.0.0.0
    Application Timestamp: 4e614349
    Fault Module Name: MSVBVM60.DLL
    Fault Module Version: 6.0.98.15
    Fault Module Timestamp: 4a5bda6c
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 000e6c6b
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4
    Locale ID: 1060

    Please for help
    Last edited by Mali_Arkan; 10-20-2011, 08:20 AM.

  • #2
    I would bet money you have either a bad RAM module, a bad CPU or you have overheating issues. I have never seen these issues on good hardware. A good test would be to try the same skin/software on another machine and see if the same thing happens.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

    Comment


    • #3
      Thanks for you replay. I will test it and post resaults.

      Comment


      • #4
        is FLASH 10 installed? see sticky
        -Thanks
        Mitch
        www.rush2112.net

        "Did you test it in carwings??"

        Sun, Come shine my way
        May healing waters bury all my pain
        Wind, Carry me home
        The fabric of reality is tearing apart
        The piece of me that died
        Will return To live again

        Comment


        • #5
          Yes flash is installed. I have unistalled mobilephone.net plugin and now working perfect. Maybe is some problem with my bluetooth dongle.

          Thanks for your help

          Comment

          Working...
          X