Announcement

Collapse
No announcement yet.

Has anyone tried running Routis/iGuidance on RR yet?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Has anyone tried running Routis/iGuidance on RR yet?

    I finally got around to getting RR set up and running and man this thing is a blast. New life has been put back into MC.

    Anyways... I've tried to put Routis into RR and I'm getting the message that the sound files are not there or corrupt. Yet, when I run Routis alone, it runs like a champ. Anybody have suggestions to the problem? Has anyone run Routis successfully yet?
    Progress Meter:

    [|||||!||||'] 95% complete

    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

  • #2
    You're gonna need Frodo's LMF or RoutisLauncher. This is the same problem that Media Engine has launching Routis / iGuidance.
    1.6GHz HP e-PC, 768MB RAM, 120GB WD HDD, Slim DVD-ROM, Onboard sound & video, 7" Lilliput, USB GPS Mouse, Audiovox FM Modulator, Vector 400 Watt Power Inverter, Windows XP Pro SP2, iGuidance 2, 15" Samsung LCD for the rear *Carputer not installed*

    Comment


    • #3
      Originally posted by carpcnoobie
      I finally got around to getting RR set up and running and man this thing is a blast. New life has been put back into MC.

      Anyways... I've tried to put Routis into RR and I'm getting the message that the sound files are not there or corrupt. Yet, when I run Routis alone, it runs like a champ. Anybody have suggestions to the problem? Has anyone run Routis successfully yet?
      I believe some pieces of software might not work correctly when you don't run them from their instalation folder. If you want to know if that's the case, just make a .bat file like this:

      C:
      cd "\program files\routis"
      Routis.exe

      (replace paths and file names for correct ones), then on RR.ini set gpspath=routis.bat (the above file saved at RR's folder). See if that works for you. I'd gladly try to find better solution for this -- I just need more information on the problem.
      Ride Runner RR's Myspace

      "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
      "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

      Comment


      • #4
        OK, I'll give this a try.

        Right now, Routis is in it's original folder and as I said, everything works properly. I have RR pointing at Routis.exe. Is RR trying to run Routis alone? Or is it trying to do like the original MC and capture simply the window for Routis.

        BTW, just to make sure I'm not going stupid here, I checked the original Media Car and it captures the Routis window and runs the program just fine.

        Also.. this is what my .ini looks like for Routis.

        gpsmode=2
        gpspath=C:\Program Files\Deluo\Routis\routis.exe
        gpsname=Routis

        Thanks for trying to help. Dodgetwotimes, I'll give that a try as well.
        Progress Meter:

        [|||||!||||'] 95% complete

        It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

        "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

        Comment


        • #5
          I'm still having issues with this. Would sure like to know if anyone else has got this to work right.

          I tried the .bat file and that gets the program running. But it's still not capturing the window. Also, if I try to leave and come back (go to music, video, etc), it starts up a new Routis while the current one is still running.

          Sorry for all the fuss..
          Progress Meter:

          [|||||!||||'] 95% complete

          It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

          "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

          Comment


          • #6
            Ok, I think I've got it fixed/figured out. Sorry for the bother.
            Progress Meter:

            [|||||!||||'] 95% complete

            It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

            "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

            Comment


            • #7
              Originally posted by carpcnoobie
              Ok, I think I've got it fixed/figured out. Sorry for the bother.
              Cool Beans man.. if the app wasn't enbbeding then RR cound't know if was already running so it would always run it as you said.. I'm planning to improve the external gps and other "shell" functions to switch to the correct drive/directory before running the application...

              But I'm Glad to know you got it worked out..

              EDIT: New version will by default run the application IN their path (so not bat file is needed).
              Ride Runner RR's Myspace

              "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
              "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

              Comment

              Working...
              X