No announcement yet.

Am I doing something wrong with hibernate?

  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am I doing something wrong with hibernate?

    Perhaps I missed if or where it was mentioned, but I'm getting a strange problem when trying to use Hibernate.

    I have RR set to go to Hibernate on exit. I push the button and it goes into hibernation without a problem. Then, when I restart the computer, it comes out of hibernation. It gets all the way to RR then goes right back to hibernation. It seems as if it's performing everything that it was doing before it went into hibernation, including the command to hibernate. Do I have my computer, RR or skins set wrong? Is this a previously mentioned bug?

    I also tried using hibernation from the 'ask' menu in RR. When I used that, the computer hibernated. Then when I turned it back on, it came back to RR, but this time when it came back, I saw the 'ask' menu and it disappeared, and music resumed like normal.

    Thanks for the help.
    Progress Meter:

    [|||||!||||'] 95% complete

    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

  • #2
    so basically you're saying it works from the "ASK" menu but not using the hibernate option directly ? If so, I'll take a look at it (as I always use the "ASK" (Exit) menu)...
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."