Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error with Gamma mode

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error with Gamma mode

    Hi,
    I have an error while I'm trying to change the gamma Night/Day with a button in some skins (brushed, alpine..).
    RR returns "'0.92' is not a valid floating point value".
    It does the same in my own skin, the button has the command "GAMMA".
    What I'm doing wrong ?

  • #2
    Originally posted by delkro
    Hi,
    I have an error while I'm trying to change the gamma Night/Day with a button in some skins (brushed, alpine..).
    RR returns "'0.92' is not a valid floating point value".
    It does the same in my own skin, the button has the command "GAMMA".
    What I'm doing wrong ?
    You are European?

    Try open general.ini file of the skin that give you problems and change 0.92 in 0,92 and to the same with the other values...
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

    Comment


    • #3
      Its your regional settings. You probably have .92 think it should be ,92

      Change all the "." to ",".
      PowerVoice v1 | NaviVoice Source
      GammaControl v2.4
      SKINbedder v3

      1995 Lexus SC300

      Comment


      • #4
        Ok ! Thanks !
        The problem was in the \RoadRunner\Gamma\Gammacontrol.ini
        0.92, instead of 0,92 (I'm in France)

        Comment


        • #5
          Originally posted by delkro
          Ok ! Thanks !
          The problem was in the \RoadRunner\Gamma\Gammacontrol.ini
          0.92, instead of 0,92 (I'm in France)
          Yeh... I hope that probelm will be gone when I switch to XML.
          PowerVoice v1 | NaviVoice Source
          GammaControl v2.4
          SKINbedder v3

          1995 Lexus SC300

          Comment

          Working...
          X