Announcement

Collapse
No announcement yet.

RR 08-08-05 ... USB+Hibernation ...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RR 08-08-05 ... USB+Hibernation ...

    This version...

    -Added Commands to Control Winamp Volumes and Mixer Balance/Bass/Treble
    -Added No Zoom Option for BuiltIn Video Player
    -Added Loadable Images Support for Skins
    -Added Support for "status" indicator images (Play/Pause/Stop)
    -Added "Online" (Connectivity) indicator support
    -Added Support to Display DAY/NIGHT skin status (mainly for SDK purposes)
    -Added Reload Weather command
    -Improved MM Direction support to allow direction image on multiple screens
    -Improved Flash Objects Speed and integration
    -Improved Serial Port over USB support (to wait for USB devices after hibernation)
    -Fixed issue with Built in Video Time Display
    -Fixed issue with "NEXT" and "PREV" not working with SIRIUS without a playlist

    Notes: This version's main change is in regards to handling USB devices after hibernation (Serial Ports, SIRIUS and XMPCR). USB and Hibernation can be a nightmare for some devices (while others work just fine), this version has support to wait for the setup USB devices to be available for connection after hibernation and it is so robbust that you can resume with the USB device unplugged, and RR will detect the re-insertion of the device and start it up (no matter how long it takes).
    -NoZoom is for those with 4:3 screens that wish to use the built-in player with the aspect ratio of the video files (zoom options will be disabled). Add nozoom=true to RR.INI to enable this.
    -The "ONLINE" status does NOT guarantee internet connectivity, but instead it provides status of WAN/LAN/Dial-up connection to a network (that perhaps may allow internet access).
    -To improve Flash Performance, I had to remove the Flash Clipping support which means that you can't cut areas off flash objects out. In the other hand, as long as the flash object is transparent, you should be able to click through it and furthermore any button/slider/indicator drawings should work through the flash objects on the screen (as long as they're transparent).

    Thanks for your support,
    Guino.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  • #2
    Another day, another update. You are the Man.
    Athlon XP 1900+, FIC AT31 Radeon IGP320, 256MB PC2100, Toshiba/IBM 7.2K 180GB HD,
    Sony XA-300 USB Audio -> Sony CDA-M600 HU, Integrated TV-Out -> Lilliput 7" Widescreen TV (CRAP),
    Vector 700 Watt Inverter, USB Keypad Control, Windows XP SP2, RoadRunner

    Comment


    • #3


      Awesome!
      iGMon - Integration between iGuidance and Road Runner
      CFX - Skin for Road Runner

      Comment


      • #4
        This is definitely the one big thing I missed about RoadRunner and Guino. I think I may try RoadRunner again. I need to see how well it embeds iGuidance and other apps.

        Keep it up Guino.
        replicant
        Audi A4 (flickr pics)

        Comment


        • #5
          Thank you!

          Comment


          • #6
            You ROCK dude!
            4G64 5 SPEED
            MY CAR - MY 5SPD - MY CARPUTER - MY GARAGE SALE

            Comment


            • #7
              First test and one problem:


              All the indicator (mute, overspeed, bottom up & down, (the same for Repeat,Shuffle,to default I have settings to off in RR Config. but is it visible) etc.. they are visible and I turned on.

              Example:
              If I launch RR and Audio player:

              The indicator of "mute " is active and visible, the audio work ok, if click on the button of "mute" it works on/off ok, but the indicator not, is always power on ..the same for all the indicator in all section of my skin (Dena old style)
              In the old release all ok.....

              My idea seems that RR displayed for any screen NOT the xxxxx_OFF.jpg, but xxxxx_ON to default


              Thanks


              Mauri

              Comment


              • #8
                Have you tried a different skin ?? It works fine here..
                Ride Runner RR's Myspace

                "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
                "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

                Comment


                • #9
                  RR will not run

                  Run-time error '5':
                  invalid procedure call or argument

                  with BMV2 and no ExexTBL.ini entries

                  i think it is something with mute indicator in BMV2 - all gray then shuts down
                  and indicators in my main skin EQ- all gray then shuts down
                  2001 S10 ZR2

                  Chucks Skin - to old

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by guino
                    Have you tried a different skin ?? It works fine here..
                    Tested for another two skin (BMV2-IRunner) the same,problem with all indicator posted above
                    Launch RR, and to default set the mute audio...

                    New RR problem for me!


                    Mauri

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Chuck
                      RR will not run

                      Run-time error '5':
                      invalid procedure call or argument

                      with BMV2 and on ExexTBL.ini entries

                      i think it is something with mute indicator in BMV2 - all gray
                      and indicators in my main skin - all gray

                      I get the same, as soon as it goes to my AUDIO screen which is what it is set to at startup

                      tried with the BM honda skin

                      and the iDrive by btbe

                      Comment


                      • #12
                        I have none of these problems.....
                        Tested with the new BAV2, BMV2 and my skin.
                        Fabio

                        _______________________
                        Travla C134
                        Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

                        RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

                        Comment


                        • #13
                          No issues here, using BMV2.

                          Comment


                          • #14
                            im starting to see why they say what they say when they say it
                            01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
                            01101101 01101111 01101011 01100101

                            beer replenishment fund
                            http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
                            mp3car live search

                            i have joost invites, just hit me up for one.

                            Comment


                            • #15
                              I've tried it on BMV2, DEFAULT, MMI, iDrive, iRunner

                              they all crash with same error.

                              put 0208 back in works perfectly.


                              here's a debug log

                              Code:
                              09/08/2005 12:31:20: Start
                              09/08/2005 12:31:20: Master Vol: Volume Control/4
                              09/08/2005 12:31:20: GetLineControl Failed: 401
                              09/08/2005 12:31:20: No Treble Support
                              09/08/2005 12:31:20: GetLineControl Failed: 401
                              09/08/2005 12:31:20: No Bass Support
                              09/08/2005 12:31:20: GetLineControl Failed: 401
                              09/08/2005 12:31:20: No Master ON/OFF
                              09/08/2005 12:31:20: Source: Wave=&H1008/1
                              09/08/2005 12:31:20: Source: SW Synth=&H1004/2
                              09/08/2005 12:31:20: Source: CD Player=&H1005/3
                              09/08/2005 12:31:20: Source: Microphone=&H1003/4
                              09/08/2005 12:31:20: Source: Line In=&H1002/5
                              09/08/2005 12:31:20: Winamp window not found.
                              09/08/2005 12:31:21: Shell: "C:\Program Files\Winamp\winamp.exe"
                              09/08/2005 12:31:37: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:31:37: Sim.WMSGs: 2
                              09/08/2005 12:31:37: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:31:37: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:31:37: Sim.WMSGs: 1
                              
                              <here's where it crashed and then I started again (below) with 0208 (US 0802)
                              
                              09/08/2005 12:32:32: Start
                              09/08/2005 12:32:32: Master Vol: Volume Control/4
                              09/08/2005 12:32:32: GetLineControl Failed: 401
                              09/08/2005 12:32:32: No Treble Support
                              09/08/2005 12:32:32: GetLineControl Failed: 401
                              09/08/2005 12:32:32: No Bass Support
                              09/08/2005 12:32:32: GetLineControl Failed: 401
                              09/08/2005 12:32:32: No Master ON/OFF
                              09/08/2005 12:32:32: Source: Wave=&H1008/1
                              09/08/2005 12:32:32: Source: SW Synth=&H1004/2
                              09/08/2005 12:32:32: Source: CD Player=&H1005/3
                              09/08/2005 12:32:32: Source: Microphone=&H1003/4
                              09/08/2005 12:32:32: Source: Line In=&H1002/5
                              09/08/2005 12:32:32: Winamp window not found.
                              09/08/2005 12:32:33: Shell: "C:\Program Files\Winamp\winamp.exe"
                              09/08/2005 12:32:45: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:32:45: Sim.WMSGs: 2
                              09/08/2005 12:32:45: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:32:45: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:32:45: Sim.WMSGs: 1
                              09/08/2005 12:32:49: Executing: LOAD;entertainment.skin
                              09/08/2005 12:32:53: Executing: AUDIO
                              09/08/2005 12:32:55: Executing: MENU;volume.skin
                              09/08/2005 12:32:57: Executing: MASTERMUTE
                              09/08/2005 12:32:59: Executing: CANCEL
                              09/08/2005 12:33:00: Executing: MAIN
                              09/08/2005 12:33:01: Executing: EXIT
                              09/08/2005 12:33:02: Winamp window not found.
                              09/08/2005 12:33:02: Shutdown

                              Comment

                              Working...
                              X