Announcement

Collapse
No announcement yet.

Road Runner wont exit after reformat?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Road Runner wont exit after reformat?

    Last weekend i did a reformat on my system. I backed up my rr folder, reinstalled it using the install wizard, updated.. then copy the back up rr folder to the new rr folder. Everything is working as should cept for the fact that when i hit exit to try to close rr it just freezes up until i kill it in task manager. What could be wrong?
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  • #2
    Do you have any plugin like CDRIP? Check Exectbl.ini to see if you have a modified QUIT command.
    iGMon - Integration between iGuidance and Road Runner
    CFX - Skin for Road Runner

    Comment


    • #3
      I've seen this happening for instance, when you DUPLICATE entries in exectbl, say like:

      "QUIT","xxxxxxxxxx||bye"
      "BYE","QUIT"

      "QUIT","xxxxxxxxxx||bye"
      "BYE","QUIT"

      In my case, I was trying chucks skin and it had the same entry in the skin's exectbl.ini as I had in the main one under RR's folder. Duplicates like above can easily cause the issue. If you turn debugmode on, it should log the command it's executing multiple times (the one you should look for).
      Ride Runner RR's Myspace

      "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
      "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

      Comment


      • #4
        didnt even dawn on me to check that file. i bet thats what the issue is. I'll check and letcha know
        mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
        Follow Me on Twitter or Facebook
        Live mp3Car Facebook Chat

        Comment


        • #5
          nope that wasnt the problem. There's only one exit command and its this:

          "QUIT","SendMsg;RRCDRip;showplugin||bye"
          "BYE","QUIT"

          I tried using a different rr.exe. Same problem. Double checked rrconfig and its set correctly. Checked the skin. Checked by typing out "quit". What could it be
          mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
          Follow Me on Twitter or Facebook
          Live mp3Car Facebook Chat

          Comment


          • #6
            I had exactly the same problem. It turned out to be that I had two instances of
            Exectbl.ini, one in the root RR dir and one in the skin dir. I erased the lines that were duplicate in both instances from the copy that was in my skin dir and the problem went away.
            The road is long but we are getting there.

            Comment


            • #7
              That was my problem hadda exectbl.ini in my skin folder. But i really dont know why. Oh well... problem solved
              mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
              Follow Me on Twitter or Facebook
              Live mp3Car Facebook Chat

              Comment

              Working...
              X