Announcement

Collapse
No announcement yet.

Display error on certain Alpine screens

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Display error on certain Alpine screens

    I was using an old version of RR i believe it was from march.. I upgraded the rr.exe file to the 9/5 verison and i noticed a few issues.

    1. any of my screen that use the TRACKNAME display are cut off. they only display the top 1/2 of the line. All other displays work just fine..

    2. Iguidance is does not embed correctly.. its offcentered and sits high overlapping the menu buttons.

    When i go back to the march exe it works fine.

    any ideas?
    -Jack
    2006 Chrysler 300C AWD
    Samsung Galaxy Tab In dash

  • #2
    1-My guess is that you do not have the right font installed -- please install the LCD2 font. If you think you have thr right font installed, please post as screenshot.

    2-There was an issue with the release 9-5, This was posted on the release thread, please download the latest beta update here to fix this:
    http://www.rrdownloads.net/BETA/rr.exe
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

    Comment


    • #3
      Originally posted by guino View Post
      1-My guess is that you do not have the right font installed -- please install the LCD2 font. If you think you have thr right font installed, please post as screenshot.

      2-There was an issue with the release 9-5, This was posted on the release thread, please download the latest beta update here to fix this:
      http://www.rrdownloads.net/BETA/rr.exe
      Ill try this tonight.. thanks for the follow up.

      I definatley have the lcd 2 font in there.. ill doublecheck everything tho.
      -Jack
      2006 Chrysler 300C AWD
      Samsung Galaxy Tab In dash

      Comment

      Working...
      X