Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toggling the volume in RR mutes Master Volume

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Toggling the volume in RR mutes Master Volume

    I think I might've found a little bug , although I haven't heard this problem reported by anyone so it could just be my system, but toggling the volume in RR turns the Master Volume to minimum...
    I use the latest version.
    Renault Megane...the OEM look

    The Lost in Europe Ford Escort

  • #2
    Whats your RRConfig setting for the Map Master Volume to: ??

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gobby
      Whats your RRConfig setting for the Map Master Volume to: ??

      Thanks Gobby! I didn't look there. Changing it from All lines, to Master Volume, or Wave, fixes it! Thanks again!
      Renault Megane...the OEM look

      The Lost in Europe Ford Escort

      Comment


      • #4
        I have this problem too but i dont really understand the fix for it. I looked and saw the line in RR but not sure what i need to change. any one have a copy/paste or just tell me exactly what needs to be changed?

        Thanks all!!!
        2003 Ford F-250 7.3L Diesel Crew Cab

        Pictures of my truck, hobbies, and more HERE

        Comment


        • #5
          OK never mind. I didnt realize it was in the actual RR config. i thought it was in the rr config file haha

          duh!
          2003 Ford F-250 7.3L Diesel Crew Cab

          Pictures of my truck, hobbies, and more HERE

          Comment


          • #6
            I've set the master map to wave, but RR also set master to mute. here mine ATT.pst file wich was greated.

            105
            33
            45
            38
            43
            50
            53
            51
            53
            50
            44
            41
            59
            0 <- This ist the masterline
            22925 <- this is the waveline which were chaged
            65535
            0
            0
            0
            0
            0
            0
            0

            Comment


            • #7
              Wierd, I have it set on wave now, and I don't have that problem...
              Renault Megane...the OEM look

              The Lost in Europe Ford Escort

              Comment

              Working...
              X