Announcement

Collapse
No announcement yet.

RR "-4.3" video freeze!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RR "-4.3" video freeze!

    RR has performed almost flawlessly for about a year for me. Couple weeks ago, I went to access a video and nothing happened. On my Xenarc 800TSV it showed a green "-4.3" in the upper left of the screen. Onscreen RR buttons do not work, no volume, nothing. I tried changing the settings to access another video directory but that did not work either. It's just stuck when I hit the video button. I rebooted (windows will shutdown after hanging on RR to end) and RR still comes up fine and jumps right into playing my music, but when I access the video button again, it still hangs like it wants to play the video, but thats it.
    Any suggestions? I did update last night to the most current RR, but still to no avail...

  • #2
    1-delete videos.m3u and try again
    2-check what setting you have for the physical aspect ratio of your screen
    3-check which player you're using built-in or MPC.. try the other one if 1&2 fails.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

    Comment


    • #3
      1 did the trick. Thanks!

      Comment


      • #4
        then you may have a bad video file and/or codec installed.
        Ride Runner RR's Myspace

        "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
        "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

        Comment

        Working...
        X