Announcement

Collapse
No announcement yet.

Video problems after update

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Video problems after update

    I just updated to the latest version of RR. Now I have a couple issues with video
    First, it doesn't resume where it left off. It starts up on completely different files.
    Second, when the menu auto-hides to show full screen video there is a little "hand" cursor that stays in the upper left corner of the screen.
    I haven't had much time to mess with these problems, and I don't know what could be causing them. Any help would be great.
    Thanks,
    ed.
    Spent so far: $1,755
    Check Out My Work Log for Specs/Pics
    CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
    Don't mess with Texas.
    It's not nice to pick on retards!

  • #2
    There hasn't been any change on the video player lately -- there was one simple fix about hiding the controls, if that's not the issue, then your settings have probably changed. Check/Uncheck the built-in player option and try again. However it could be some running application as well.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

    Comment


    • #3
      Thanks Guino. I'll mess with it more when I have time and post back.
      Spent so far: $1,755
      Check Out My Work Log for Specs/Pics
      CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
      Don't mess with Texas.
      It's not nice to pick on retards!

      Comment

      Working...
      X