Announcement

Collapse
No announcement yet.

Black bar on video coming out of Hibernate

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Black bar on video coming out of Hibernate

    When hibernating with a video playing, RR resumes back to the video screen with a black bar on the top 1/3 of the screen. The video will play and the sound will play but the top is blank. If I exit to the main menu and then return to video it will dissappear. Any thoughts on why this is and how I can fix it?
    Thanks,
    ed.
    Spent so far: $1,755
    Check Out My Work Log for Specs/Pics
    CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
    Don't mess with Texas.
    It's not nice to pick on retards!

  • #2
    are you using MPC or the built in player ? I honest don't know how much testing I did with hibernate while playing videos.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

    Comment


    • #3
      I believe I'm using the built in player. I'll try switching to the other and see what happens.
      Spent so far: $1,755
      Check Out My Work Log for Specs/Pics
      CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
      Don't mess with Texas.
      It's not nice to pick on retards!

      Comment

      Working...
      X