Announcement

Collapse
No announcement yet.

Have a Small Problem with New RRExtension Plugin...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Have a Small Problem with New RRExtension Plugin...

    Here's the initialize portion of my plugin.
    Code:
    Private Sub Class_Initialize()
    
        If RunOnce = False Then ' only want to do once
            RunOnce = True
            'Code here is executed when loading the Extension plugin
            ' set RRSDK (this is the sub class)
            Set RRSDK = New RRSDK
            Set Tag = New cMP3ID3v2
            
            ' \\ Initialize taskmanager to show applications on startup
            task = 0
            ' \\ Initialize album browser
            ReadAlbumFile
        End If
        
    End Sub
    The problem i'm having is that "ReadAlbumFile" sub is not running on start up. Used to work just fine under the old plugin source, but I don't understand why it's not working now.

    The sub "ReadAlbumFile" is fine. If I call it using a button command, it works flawlessly.

    Am I missing something?

    TIA!
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  • #2
    try using "Call ReadAlbumFile" instead, might work
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

    Comment


    • #3
      code looks fine to me. Is the sub private or shared?
      mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
      Follow Me on Twitter or Facebook
      Live mp3Car Facebook Chat

      Comment


      • #4
        Tried Call and that didn't work either.

        The sub is shared.

        The sub calls for sdk info ("RRPATH"). If it's not available, it exits. Maybe it has something to do with that?
        Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

        Comment


        • #5
          Originally posted by Sal R. View Post
          Tried Call and that didn't work either.

          The sub is shared.

          The sub calls for sdk info ("RRPATH"). If it's not available, it exits. Maybe it has something to do with that?
          could very well be.. why not loop it instead of exiting?
          mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
          Follow Me on Twitter or Facebook
          Live mp3Car Facebook Chat

          Comment

          Working...
          X